Γιατρός Μαίρης Χρονοπούλου: «Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά είναι δύσκολα» (video)

Κρίσιμες ώρες για τη σπουδαία ηθοποιό

xrono 1

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι ώρες για τη σπουδαία ηθοποίό, Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ύστερα από πτώση στο σπίτι της και χτύπημα στο κεφάλι.

Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού ο νευροχειρουργός της, Γιώργος Στράντζαλης, ο οποίος ανέφερε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το πώς θα εξελιχθεί.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα.

Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι κι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές».

Έντονο κλίμα ανησυχίας επικρατεί γύρω από την κατάσταση υγείας της μεγάλης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Χρονοπούλου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου «γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες».

Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός οικίας για δουλειές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και λιποθύμησε. Παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για ώρες, μέχρι να τη βρει η βοηθός της. Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο πάτωμα. Αμέσως, κάλεσε για βοήθεια ανθρώπους του στενού της κύκλου.

Η πτώση προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Διαγνώστηκε με βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, ο δημοσιογράφος Αντώνης Μοσκοΐτης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του «Στούντιο 4», όπου μίλησε για το ατύχημα της ηθοποιού και υποστήριξε ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινώνησαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα».

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεύχομαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου».

Δείτε το βίντεο

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…