Newsroom

Newsroom

Γιατί ο "mr savoir vivre" Χρήστος Ζαμπούνης ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές και τους φίλους του Ολυμπιακού

Αντιδράσεις ξεσήκωσε το σχόλιο του Χρήστου Ζαμπούνη στη Nova, στον τηλεοπτικό αέρα της οποίας μετέφερε ένα σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ το οποίο ήταν προσβλητικό για τον Ολυμπιακό.

584ea4ae1dc5243e3e8b4889

Ωστόσο, ο Χρήστος Ζαμπούνης, τόσο μέσω του novasports.gr, όσο και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Αrena FM, χαρακτήρισε ατυχές το σχόλιο του και ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές που προσέβαλε.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

«Λυπάμαι γι’ αυτό διότι είναι σαν το δάσκαλε που δίδασκες…. Δεν ήταν καλή στιγμή. Αφού ενόχλησε. Ήταν άτυχο δεν μου άρεσε. Είμαι ΠΑΟΚτσής αλλά δε μου αρέσει να ενοχλώ τους άλλους. Ήθελα απλά να δείξω την ευρηματικότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ στα συνθήματα.

Το συζήτησα με φίλους, θα μπορούσε να ακουστεί και να μην ενοχληθεί κανένας. Δέχθηκα πολλά υβριστικά μηνύματα, ενοχλήθηκαν στον Πειραιά.

Ξέρετε πολλά συνθήματα προέρχονται από τα γαμοτράγουδα που είναι παράδοση του Έλληνα όταν θέλει να εκφράσει οργή, αγανάκτηση κλπ. Έχουν δίκιο γιατί ακούν κάποιον να μιλά για καλούς τρόπους και αυτό δεν ήταν.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές που ενόχλησα και στεναχώρησα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση με τη Λίμπερετς, ξαναγίναν μαύρα τα μαλλιά μου που είχαν ασπρίσει. Είναι όλη η χρονιά αυτή η πρόκριση. Φεβρουάριο θα παίζουμε πάλι Ευρώπη.»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…