Γιατί έμεινε όλη τη νύχτα στο τμήμα ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης

Άρχισαν τα προβλήματα για τον Ηλία Ψινάκη, που ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς πέρασε σχεδόν τη χτεσινή νύχτα της…

psinakis

Άρχισαν τα προβλήματα για τον Ηλία Ψινάκη, που ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς πέρασε σχεδόν τη χτεσινή νύχτα της στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης, καταθέτοντας στους αστυνομικούς. Πρόκειται για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στον δήμο του Μαραθώνα. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένας δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε με τον κ.Ψινάκη και ζήτησε να τον συναντήσει γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να του αποκαλύψει. Mόλις μία ημέρα πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα. 

Με την εύλογη απορία που προκύπτει από αυτή την ύποπτη κίνηση, δηλαδή ποιοι οι σκοποί της αφαίρεσης των σκληρών δίσκων και τι ήθελαν να κρύψουν οι προηγούμενοι διοικούντες τον δήμο, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε από τον δημοτικό υπάλληλο που του έκανε αυτές τις αποκαλύψεις να πάει μαζί του στην αστυνομία και να καταθέσει όλα όσα του αποκάλυψε. Για το λόγο αυτό, ο κ. Ψινάκης μαζί με τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Μάκρης. Ο δημοτικός υπάλληλος κατέθεσε στις αρχές όσα γνώριζε, ενώ -όπως είναι φυσικό- η κατάθεση του διήρκεσε αρκετή ώρα. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι σίγουρο πως δεν θα λήξει εδώ, καθώς ήδη η αστυνομία ερευνά την εν λόγω καταγγελία. Επίσης, αν τα όσα ισχυρίζεται ο δημοτικός υπάλληλος αληθεύουν, τότε αναμένεται να επιδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…