Γιαννόπουλος για κακοποίηση στη Ζάκυνθο: «Έπιανε τα παιδιά από τον λαιμό και τα χτυπούσε στο κεφάλι» (video)

«Η κακοποίηση τους από την "μητέρα" ξεκίνησε 3 ημέρες μετά την υιοθεσία», αναφέρει ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος

Γιαννόπυλος

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για την 50χρονη στην Ζάκυνθο που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών της.

Όπως περιέγραψε τα δύο υιοθετημένα παιδιά βιώναν ένα τεράστιο μαρτύριο στα χέρια της 50χρονης γυναίκας.

«Δύο υιοθετημένα παιδιά , 12 ετών το αγοράκι και 9 ετών το κοριτσάκι. Η κακοποίηση τους από την “μητέρα” ξεκίνησε 3 ημέρες μετά την υιοθεσία, σύμφωνα με την κατάθεση του 12χρονου.

Έπεφτε ξύλο, έπιανε τα παιδιά από τον λαιμό, τα χτυπούσε με τα χέρια στο κεφάλι. Πρόσφατα, ο σύζυγος της έβαλε τέλος στη ζωή του και έφτασε στο σημείο να βγάλει και ανακοίνωση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: Μην στείλετε στεφάνια, χρήματα για τα παιδιά μου να στείλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Γιαννόπουλος.

Η τραγική κατάσταση επικρατούσε στο σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια, με μια γειτόνισσα να υποψιάζεται τι συμβαίνει και να προσπαθεί να προσεγγίσει το 12χρονο αγόρι.

Όπως φαίνεται το παιδί αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που ζούσαν και πήγε στην γειτόνισσα να αποκαλύψει όσα γινόντουσαν, την ίδια ώρα που η 50χρονη χτυπούσε με τα χέρια το κεφάλι της 9χρονης.

Τότε, η γυναίκα έδρασε αμέσως, πήρε τηλέφωνο το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, διενεργώντας έρευνα. Διαπίστωσαν την κατάσταση και μετέφεραν αμέσως τα παιδιά στο Νοσοκομείο και η 49χρονη στον Εισαγγελέα.