Νάσος Παπαργυρόπουλος: Αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με Κασσελάκη

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε τι συνέβη στην πρώτη του συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη

Παπαργυρόπουλος Κασσελάκη

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και εξήγησε την απόφασή του να εμπλακεί με την πολιτική και δοκιμαστεί στις ευρωεκλογές.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών σχολίασε και στον διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων «ήταν πολύ εγκάρδιος και προσιτός, όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση».

Παπαργυρόπουλος: Η συνάντηση με Κασσελάκη

«Δεν ήξερα ούτε ένα μέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ... Με δέχθηκε στο γραφείο του και μιλήσαμε για διάφορα.

Μου είπε πως χαίρεται πολύ που με έχουν στην ομάδα τους και πως του αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι. Μου είπε, επίσης, πως οτιδήποτε χρειαστώ ή με απασχολεί να μιλήσουμε ξανά.

Ήταν πολύ εγκάρδιος και προσιτός, όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση.

Είχα ακούσει και για τον πατέρα του, που έχασε το σπίτι, όπως και ο δικός μου, και μιλήσαμε και για τα δικά μου και τον πατέρα μου. Με ρώτησε για την οικογένεια μου, αν είναι καλά και έδειξε ενδιαφέρον.

«Ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν συμβαίνει μόνο από τον εσωτερικό παράγοντα, αλλά τη χώρα μας επηρεάζουν πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη.

Σήμερα δεν κρίνεται η τύχη μιας χώρας μόνο από την ίδια της τη διακυβέρνηση, αλλά κρίνεται σύμφωνα με τις παγκόσμιες διατάξεις και τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές αποφάσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε δυνατοί στο ευρωπαϊκό κομμάτι».

Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι δεξιός»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Γεια σου» για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και για τις δηλώσεις του πατέρα του που προκάλεσαν αντιδράσεις.

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους