Γιάννης Πουλόπουλος: Μαγκιά μου αν κάνω προπαγάνδα για τα ομόφυλα ζευγάρια

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο δημοσιογράφος, μετά την αισχρή επίθεση που δέχτηκε από τον ιερέα και τα ομοφοβικά σχόλια που ακούστηκαν ζωντανά στον αέρα.

poulopoulos

Μετά από τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου όταν αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια συζητώντας σε έντονο κλίμα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο ιερέας προχώρησε σε αδιανόητα προσβλητικά και ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του και ο δημοσιογράφος απάντησε.

Απαντώντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος αρχικά δήλωσε: «Κοίταξε, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει από αυτό που ακούει, αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη δεν έχω σίγουρα, ούτε μίσος, τώρα αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κύριος Μητσοτάκης να το φέρει στη Βουλή, πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

Οι δυο τους διαφώνησαν αρκετά στο πλατό του «Super Κατερίνα» με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ρεπόρτερ ρωτά τον ιερέα «δηλαδή με λέτε διαστροφικό;» και τον καλεσμένο να απαντά «ναι σας λέω διαστροφικό».

Για την άποψη που ακούστηκε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Να στεναχωρηθώ; Όχι. Δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα, το να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα-ίσα προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον που θα μου τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει λοιπόν φέτος ό, τι και αν ακούσω, ακόμα και αν αυτό που ακούω με ενοχλεί, με στεναχωρεί, με θλίβει, να διατηρώ τη ψυχραιμία μου».

Και πρόσθεσε: «Τα μηνύματα που δέχτηκα στα social media μετά μου έλεγαν όλοι: “Τι καλά που στάθηκες!” και “με πόσο ήθος αντιμετώπισες αυτήν την επίθεση”».

Για το τι είδους αλλαγή θα φέρει στην προσωπική του σχέση με τον σύντροφο του το νομοσχέδιο, ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε: «Έχω αποδεχτεί μια πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο. Εκεί κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω πάρα πολύ να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως είχα κάνει και στο παρελθόν, με το πάρτι που είχα κάνει με το σύμφωνο συμβίωσης και επειδή η Μαρία [Μπακοδήμου]ήταν μία από τους 30, μπορεί να σε βεβαιώσει ότι σε αυτό το πάρτι δεν υπήρχε καμία θλίψη, δεν υπήρχε καθόλου μίσος, παρά μόνο λόγια αγάπης».

 

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP24100648847136

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…