Γιάννης Μαντζουράνης : Απόφαση – κόλαφος για τους επίδοξους δολοφόνους χαρακτήρα του Τσίπρα

Ο ένας εκ του συνηγόρων του Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωσή του τονίζει ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας να πλήξουν με τα πιο δόλια και ρυπαρά μέσα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Ελλάδα δεν αξίζει ένα πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση, που προβαίνουν σε δολοφονίες χαρακτήρα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να ποδηγετήσουν τη Δικαιοσύνη. Από αυτή την υπόθεση ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει πλήρως δικαιωμένος. Ο δόλιος πολιτικός αντίπαλος του είναι πλήρως εκτεθειμένος» τονίζει ο συνήγορος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης  μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου κατά του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, υπογραμμίζοντας ότι «η Δικαιοσύνη αποδεικνύει και δικαιώνει την ανεξαρτησία της».

 

Ο ένας εκ του συνηγόρων του Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωσή του τονίζει ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας να πλήξουν με τα πιο δόλια και ρυπαρά μέσα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζοντας ότι «οι ανακοινώσεις της ΝΔ υπέρ των συκοφαντών και οι δεκάδες υπουργοί και βουλευτές, που σε διατεταγμένη υπηρεσία και τοις “κείνου ρήμασι πειθόμενοι” “συμπαραστάθηκαν” στον Κουρτάκη και έπλευσαν στον οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα, βεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές».

«Πολύ περισσότερο αν συνυπολογισθεί ότι στον κυβερνητικό λόχο των συκοφαντών συμμετείχαν ο υπουργός και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, τσαλαπατώντας την ανεξαρτησία» της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έκρινε ότι ο Γιάννης Κουρτάκης όχι μόνο διέδωσε ψευδή γεγονότα, που αφορούσαν την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας από τον Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, αλλά το έπραξε εν γνώσει της αναλήθειας τους και γι’ αυτό οι πράξεις του είναι συκοφαντική δυσφήμηση.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

«Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, που δέχεται την αγωγή του Αλέξη Τσίπρα κατά του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, είναι κόλαφος για τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς δολοφονίας χαρακτήρων.

Το δικαστήριο έκρινε:

Πρώτον, ότι ο Γιάννης Κουρτάκης όχι μόνο διέδωσε ψευδή γεγονότα, που αφορούσαν την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας από τον Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, αλλά το έπραξε εν γνώσει της αναλήθειας τους και γι’ αυτό οι πράξεις του είναι συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεύτερον, ο Γιάννης Κουρτάκης δημοσίευσε “επινοήσεις” του -αυτός είναι ο χαρακτηρισμός των πράξεων του στην απόφαση- περί δήθεν μετακόμισης του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο, δήθεν αγοράς πολυτελούς βίλας, δήθεν πολυτελούς επισκευής από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, δήθεν μεταχρονολογημένης κατασκευής ενοικιαστηρίου συμβολαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μετά από αυτή την απόφαση βαρύτατα εκτεθειμένος, ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας να πλήξουν με τα πιο δόλια και ρυπαρά μέσα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ανακοινώσεις της ΝΔ υπέρ των συκοφαντών και οι δεκάδες υπουργοί και βουλευτές, που σε διατεταγμένη υπηρεσία και τοις “κείνου ρήμασι πειθόμενοι” “συμπαραστάθηκαν” στον Κουρτάκη και έπλευσαν στον οχετό κατά του Αλέξη Τσίπρα, βεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές. Πολύ περισσότερο αν συνυπολογισθεί ότι στον κυβερνητικό λόχο των συκοφαντών συμμετείχαν ο υπουργός και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, τσαλαπατώντας την ανεξαρτησία της.

Η Ελλάδα δεν αξίζει όμως ένα πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση, που προβαίνουν σε δολοφονίες χαρακτήρα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να ποδηγετήσουν τη Δικαιοσύνη.

Από αυτή την υπόθεση ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει πλήρως δικαιωμένος.

Ο δόλιος πολιτικός αντίπαλος του είναι πλήρως εκτεθειμένος.

Και η Δικαιοσύνη αποδεικνύει και δικαιώνει την ανεξαρτησία της».

Αυτιάς: Η ευρωβουλή, η αποχώρηση από την τηλεόραση και η αντικατάσταση (video)

Αυτιάς: Η ευρωβουλή, η αποχώρηση από την τηλεόραση και η αντικατάσταση (video)

«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις», τονίζει μέχρις στιγμής ο…

Επικό τρολάρισμα από Στάνκογλου: «Στον γύρο του κόσμου θα έπαιρνα τον Νούσια γιατί ο Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος» (video)

Επικό τρολάρισμα από Στάνκογλου: «Στον γύρο του κόσμου θα έπαιρνα τον Νούσια γιατί ο Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος» (video)

Τον Βασίλη Μπισμπίκη τρόλαρε με επικό τρόπο ο Γιάννης Στάνκογλου

Ούτε λέξη στα βρετανικά πρωτοσέλιδα για τα Γλυπτά και την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη – Σούνακ

Ούτε λέξη στα βρετανικά πρωτοσέλιδα για τα Γλυπτά και την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη – Σούνακ

Καμία αναφορά στα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την ακύρωση της…