Γιάννης Γιοκαρίνης: Η συνέντευξη που είχε δώσει με τη σύζυγο του – Η αποκάλυψη για την εξάρτηση του από το αλκοόλ (video)

Η κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου το 2021 και είχαν αποκαλύψει την εξάρτηση του τραγουδιστή απ' το αλκοόλ

giokarinis sofia

Σάλος έχει ξεσπάσει απ’ το πρωί μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι χθες βράδυ ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία της συζύγου. Κάτι που μερικές ώρες μετά η ίδια η γυναίκα του καλλιτέχνη διέψευσε, λέγοντας πως απλά υπήρξε διαπληκτισμός και δεν την έπιασε ποτέ απ’ τον λαιμό, όπως γράφτηκε.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει και συνεργάτες καθώς σε πολλές δουλειές του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει συμμετάσχει και η Σοφία Μιχαλοπούλου. Μαζί μάλιστα το 2021 είχαν δώσει κοινή συνέντευξη στην κάμερα του Mega στην οποία είχαν αποκαλύψει την εξάρτηση που είχε ο μουσικός στο παρελθόν από το αλκοόλ.

Η ίδια η σύζυγος του είχε πει: «Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά και λέω όχι θα σας δείξω εγώ ποιος είναι ο αληθινός Γιάννης».

Απ’ την πλευρά του ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε αναφέρει: «Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ»

Γιοκαρίνης: Διαψεύδει όσα έγιναν η σύζυγος του – «Όλο αυτό συνέβη επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός»

Στην κάμερα του Alpha μίλησε πριν από λίγα λεπτά η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία.

Η ίδια με τα λεγόμενα της ανέτρεψε ό,τι είχε ακουστεί μέχρι τώρα, καθώς ανέφερε ότι όσα γράφτηκαν περί σωματικής βίας και ότι ο καλλιτέχνης την έπιασε απ’ τον λαιμό δεν ισχύουν, τονίζοντας ότι πήρε τηλέφωνο τις αρχές για μια απλή σύσταση μετά από διαπληκτισμό.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, επισημαίνοντας ότι δεν έγινε το κακό που βγήκε προς τα έξω, συμπληρώνοντας ότι αυτό συνέβη γιατί ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι γνωστός.

Πιο αναλυτικά η Σοφία Μιχαλοπούλου είπε: «Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια.

Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός.

Δεν έγινε αυτό το κακό, που βγήκε σήμερα. Ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή και για αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως. Έχω βιώσει δυσάρεστα περιστατικά στο παρελθόν.

Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει. Δεν θα ζούσε χωρίς εμένα, δεν θα τον βλέπατε. Ευτυχώς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητο περιστατικό στην Κέρκυρα: Μαθητής μαχαίρωσε τρία άτομα – Στο νοσοκομείο τα θύματα

Γιοκαρίνης: Διαψεύδει όσα έγιναν η σύζυγος του – «Όλο αυτό συνέβη επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός» (video)

Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου συζητούν για… τo «μετά» και τον Καρρά: Το επικό βίντεο που κάνει θραύση

Κασσελάκης: Τι απάντησε στο «δεν σε γνωρίζουμε» της Κοσιώνη – «Δεν είναι όλοι παιδιά πρωθυπουργών» (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…