Γιάμαλη: «Όλοι έλεγαν ότι πήρα τις δουλειές με το μπούστο, όχι δεν τις πήρα έτσι» (video)

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη

profile player 960x540 13

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη, η οποία μεταξύ άλλων είπε για τις δυσκολίες του να είσαι γυναίκα σε ένα επάγγελμα όπως η δημοσιογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Kontra 24», τόνισε ότι θέλει στη δουλειά της να είναι δίκαια αλλά όχι ουδέτερη, μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στο επάγγελμα και από που ξεκίνησε, ενώ αναφέρθηκε και σε πολλά σχόλια που ακούει γύρω της για το πώς πήρε δουλειές, καθώς όπως αποκάλυψε αρκετοί έλεγαν ότι αυτό συνέβαινε λόγω του μπούστου της, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πιο αναλυτικά είπε: «Δέχτηκα περισσότερο από άντρες κριτικές και επικρίσεις, οι οποίες όμως τελικά -και αυτό είναι το πιο ενοχλητικό και ενδεικτικό της ανισότητας- δεν είχαν να κάνουν με αυτά που λέω. Η κριτική έφτανε τελικά να περιορίζεται στην εμφάνιση. Έλα μωρέ η ξανθούλα, έλα το κορίτσι που έχει ένα πλούσιο μπούστο. Έλα μωρέ έτσι πήρε τις δουλειές. Όχι δεν τις πήρα έτσι τις δουλειές» .

Μετέπειτα αναφέρθηκε και στον σεξισμό που βίωσε στα παιδικά της χρόνια: «Επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, μεγάλωσα με τη μαμά μου και τις δίδυμες θείες μου. Ακόμα και στα μαθητικά χρόνια είχαμε έναν καθηγητή στο γυμνάσιο, όπου υποτιμούσε και έλεγε ότι τα κορίτσια που δεν πηγαίνουν καλά θα γίνουν κομμώτριες. Αυτό με ενοχλούσε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κομμώτριες, είναι τίμια δουλειά και πολύ ωραία, αλλά γιατί αν είσαι γυναίκα θα γίνεις κομμώτρια»

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…