Για τον Μητσοτάκη δεν υπάρχει… το «αγροτικό μέτωπο»

Προσπαθεί να εκτονώσει την πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για την πολιτική του

Μητσοτάκης αγρότες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών ισχυρίστηκε ανερυθρίαστα ότι για την κυβέρνηση «δεν υπάρχει “αγροτικό μέτωπο”» γιατί «το μόνο μέτωπο που έχει η κυβέρνηση είναι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραγωγής».

Στην εβδομαδιαία ανάρτησή του ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις ανακοινώσεις μέτρων συνολικής δαπάνης λίγο πάνω από 100 εκατ. ευρώ βάζοντάς τα με όλες τις εξαγγελίες από το περασμένο καλοκαίρι για να υποστηρίξει την στρεβλή εικόνα, που παρουσιάζει, αναφορικά με τα προβλήματα των αγροτών, με σκοπό να εκτονώσει την πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για την πολιτική της.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της βουλή με αιχμή τους αγρότες της Θεσσαλίας οι οποίοι έχουν καταστραφεί από την κακοκαιρία Daniel κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» επέλεξε να κάνει επίθεση στους τους αγρότες, αναφέροντας; «τζάμπα χρήμα δεν πρόκειται να μοιράσω».

Σήμερα, στην καθιερωμένη ανασκόπηση του ανέφερε ότι ακούει τους αγρότες, τους σέβεται και ότι λαμβάνει συνεχώς μέτρα στήριξής τους, αναγνωρίζοντας την αγωνία τους για το αύριο λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής από την ενεργειακή/κλιματική κρίση. Φυσικά ποιός να ξεχάσει την προεκλογική επικοινωνιακή συνταγή του που έκανε με ένα κακοστηµένο σόου στο χωριό ∆αµάσι Τυρνάβου, όπου  συνάντησε µές στα χωράφια τον αποκαλούµενο αγρότη  στην περιοχή, «Ντάλτον», για να του δείξει την στήριξη του

Παρά την φιλότιμη προσπάθειά του δεν φαίνεται ωστόσο να πείθει τον αγροτικό κόσμο που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς μετά το μαχητικό συλλαλητήριο στην Agrotica της ΔΕΘ, εκατοντάδες τρακτέρ αποχωρούν σήμερα σταδιακά από τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφουν στα μπλόκα, ενώ κλείνουν την εθνική Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Διαβάστε επίσης-Εμμένουν οι αγρότες και κλείνουν την εθνική Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Μάλιστα οι ίδιοι έχουν ρίξει στο τραπέζει πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με διαδήλωση μπροστά από τη Βουλή.

 

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…