Για τα ιστορικά «μπουκέτα» με τον Γκάλη μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ήρθαν και μας μάζεψαν – Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας» (video)

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής μίλησε για το επεισόδιο που είχε με το Νίκο Γκάλη το 1991

bane galis5

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα του με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, και αναφέρθηκε για το πως άρχισε ο μυθικός καυγάς των δυο σταρ της εποχής (σ.σ Νίκο Γκάλη) το Μαϊο του 1991.

Από τότε πολλα ειπώθηκαν, ενώ φήμες  υποστηρίζουν πως ο γυμναστής και κουμπάρος του Νίκου Γκάλη, Γιώργος Ραμπότας, χτύπησε στην πλάτη τον Πρέλεβιτς κι όταν αυτός γύρισε είδε μπροστά του τον «γκάνγκστερ» με αποτέλεσμα να αρχίσει η… κλωτσοπατινάδα.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τελικά αναφέρθηκε και είπε τι ακριβώς συνέβει για τα ιστορικά «μπουκέτα» με τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ

Όπως είπε ο Μπάνε, «αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο αφορά την σχέση του με τον αείμνηστο, Γιάννη Ιωαννίδη, ανέφερε: «Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας».

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…