Newsroom

Newsroom

Για νέο κόμμα Κατσέλη – Καστανίδης

«Προχωράμε και με τον Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», θέτοντας ως στόχο να προκύψει μια κυβέρνηση κεντροαριστεράς, δήλωσε η…

«Προχωράμε και με τον Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», θέτοντας ως στόχο να προκύψει μια κυβέρνηση κεντροαριστεράς, δήλωσε η Λούκα Κατσέλη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Το www.koutipandoras.gr επικοινώνησε με συνεργάτη του πολιτικού γραφείου της πρώην υπουργού που δε θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις διεργασίες που γίνονται.
Πάντως, στις δηλώσεις της η κ. Κατσέλη είχε επισημάνει ότι το 2ο Μνημόνιο- εκτός των νέων μέτρων που φέρνει- θα αποσταθεροποιήσει και το πολιτικό σύστημα, προετοιμάζοντας το έδαφος για πολλά νέα κόμματα ενώ τάχθηκε υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου λέγοντας ότι το σημερινό οδηγεί τη χώρα στα βράχια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για νέο κόμμα ελήφθη σε διαδοχικές συσκέψεις με 15 περίπου διαγραφέντες βουλευτές που καταψήφισαν το 2ο μνημόνιο ή απείχαν της σχετικής ψηφοφορίας.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…