Για γέλια και για κλάματα η απίθανη κωλοτούμπα Μπέου για την κακοκαιρία

Οι «τρομοκράτες του διαδικτύου» σε λίγες ώρες έγιναν «ανεξέλεγκτη κατάσταση»

mpek

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην προσπάθεια του να καλύψει τις τραγικές ευθύνες του για την καταστροφή που υπέστη η πόλη για δεύτερη μάλιστα φορά μέσα σε λίγες μέρες επιλέγει να κάνει επικοινωνιακά σόου και να εφεύρει γύρω του φαντάσματα για κάποιους που προσπαθούν να βλάψουν αυτόν και τους κατοίκους του Βόλου.

Δεν είναι λίγα τα βίντεο που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες με τον κ. Μπέο να εμφανίζεται με κάμερες μέσα στη βροχή, να φοράει κουκούλες, να κάνει βόλτες πάνω σε μηχανήματα του δήμου και να το παίζει «Ρομπέν των Δασών», σαν να μην είναι ο ίδιος δήμαρχος και ότι συμβαίνει το προκαλεί μια κακή αόρατη δύναμη.

Αυτό που έγινε χτες όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο αφού μέσα σε 1-2 ώρες άλλαξε εντελώς την ενημέρωση προς τους κατοίκους για την εξέλιξη της κακοκαιρίας καθώς όπως υποστήριζε ότι «Μια οργανωμένη ομάδα από γνωστά παρακμιακά στοιχεία της πόλης συνεχίζουν την προσπάθεια να τρομοκρατήσουν, μέσω του διαδικτύου, τους πολίτες, μεσούσης της νέας κακοκαιρίας» δείχνοντας μάλιστα και ότι οι δρόμοι δεν έχουν πλημμυρίσει τη στιγμή που ήδη φαινόταν πως δύσκολα θα αποφύγει μια νέα καταστροφή η πόλη.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Αχιλλέας Μπέος σε μια κωλοτούμπα που έκανε κρότο προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με συνεχείς αναρτήσεις προς τους πολίτες που τους καλούσαν να μείνουν στα σπίτια τους, να ανέβουν σε υψηλότερους ορόφους και τους ενημέρωναν πως η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η καταστροφή της πόλης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες με τη δημοτική αρχή να κάνει παιχνίδια πάνω στις πλάτες των ανθρώπων που έχασν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής μέσα σε μερικά 24ωρα.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

rafah

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, από αέρος και από το πυροβολικό, συνεχίζονται από την περασμένη νύχτα και…