Newsroom

Newsroom

Γεροβασίλη: Η παραμονή του κ. Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση θα είναι μακρά

Απάντηση σε όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έσπευσε να δώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

5702a1e21dc5247d738b4b5c

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό να υποδύεται ο κ. Μητσοτάκης τον πολιτικό που εμφανίστηκε μόλις εχθές πάνω στην γη, με μοναδικό του σκοπό να υπερασπιστεί τους αδύναμους και το δημόσιο συμφέρον» τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Αποτελεί έκφραση αισθήματος ήττας η οργή που εκδηλώνει για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και μια περίοδος πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ανάκαμψης έχει ήδη ξεκινήσει.Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, γιατί η παραμονή του στην αντιπολίτευση θα είναι μακρά», συμπλήρωσε.

ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει ξεμείνει από επιχειρήματα»

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Έχοντας ξεμείνει από επιχειρήματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσιάζεται ξανά ως ο μέγας μεταρρυθμιστής, βαφτίζοντας βέβαια, μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις χάρες στη διαπλοκή και στους ημετέρους» υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Για να λύσει το αδιέξοδο του κόμματός του – συνεχίζει το κυβερνών κόμμα – ο κ. Μητσοτάκης αυτή την εβδομάδα ζητά πάλι εκλογές. Απευθύνεται σε αμνήμονες, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες ούτε της κυβέρνησης ΝΔ, ούτε της υπουργίας του. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το σάπιο κατεστημένο που διέλυσε τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

(φωτό eurokinissi)

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…