Γερμανός βουλευτής ζητάει την απέλαση παίκτη της Μπάγερν επειδή τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων – Η απάντηση της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησής της και του Μαζράουι τις επόμενες ημέρες.

1430411885

Ο Νουσέρ Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου με σχόλιο του τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης και αμέσως ένας Γερμανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος CDU, ο Γιοχάνες Στάινινγκερ, ζήτησε την απέλασή του Μαροκινού μπακ, από τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Μαζραουί ευχήθηκε νίκη στην Παλαιστίνη με το εξής μήνυμα:

«Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του».

Ο Στάινινγκερ «απάντησε» σχεδόν αμέσως: «Η ομάδα του Κερτ Λαντάουερ (σ.σ. πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν “λέσχη των Εβραίων”, δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα κρατικά μέσα για την απέλασή του από τη Γερμανία».

Όμως ο άσος της Μπάγερν δεν άφησε την απαίτηση του βουλευτή να πέσει κάτω, τονίζοντας τα εξής: «Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν».

«Έχει προγραμματιστεί συνάντηση μαζί του, όλοι γνωρίζουν τις αξίες μας»

Όπως φαίνεται πάντως, και παρά την εξήγηση που έδωσε ο Νουσέρ Μαζράουι, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται πως δεν πρόκειται να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα στην τύχη του και με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησής της και του Μαζράουι τις επόμενες ημέρες.

«Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζράου μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram. Ο παίκτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αφρική με την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Μετά την επιστροφή του, έχει προγραμματιστεί ενδελεχής προσωπική συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας.

Ανεξάρτητα από αυτό, όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων, γνωρίζουν τις αξίες της Μπάγερν. Τις έχουμε εκφράσει δημόσια με ανάρτησή μας μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ. Όλοι ανησυχούμε για τους φίλους μας στο Ισραήλ και στεκόμαστε δίπλα τους. Την ίδια ώρα, ελπίζουμε για ειρηνική συνύπαρξη για όλους τους ανθρώπους στη Μέση Ανατολή», ανέφερε η θέση των Βαυαρών.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.