Newsroom

Newsroom

Το γαρ πολύ της πολιτικής εξαφάνισης γεννά χυδαία ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ κατά Ρωμανιά (διαβάστε την)

Κι εκεί που νομίζεις πως δεν υπάρχει πιο κάτω για το ΠΑΣΟΚ, έρχεται η ανακοίνωσή του σε βάρος του γενικού…

romanias 1

Κι εκεί που νομίζεις πως δεν υπάρχει πιο κάτω για το ΠΑΣΟΚ, έρχεται η ανακοίνωσή του σε βάρος του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά και διαψεύδεσαι.

Το πάλαι ποτέ Κίνημα χαρακτηρίζει τον κ. Ρωμανιά «γραφική τηλεπερσόνα» κι «επαγγελματία συνδικαλιστή της Ν.Δ., πολιτευτή των ΑΝΕΛ που τοποθετήθηκε Γ.Γ. κοινωνικών ασφαλίσεων, αλλά δεν προλαβαίνει να πάει στο γραφείο του γιατί έχει μόνιμο στασίδι σε όλες τις πρωινές εκπομπές», ενώ τον κατηγορεί πως «δημιουργεί σύγχυση στους ασφαλισμένους με τις καθημερινές αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις».

 «Ουδέποτε στις περιόδους που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ετέθη από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ θέμα ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις κύριες συντάξεις, κάτι που εξάλλου είναι αδιανόητο γιατί αναιρεί την αναγκαία και θεσμοθετημένη κρατική συμμετοχή στην κύρια κοινωνική ασφάλιση», υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως ετέθη το 2014 θέμα μείωσης των συντελεστών υπολογισμού των κύριων συντάξεων και μείωσης του ΕΚΑΣ, θέματα που απορρίφθηκαν κατηγορηματικά στην διαπραγμάτευση.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…