Newsroom

Newsroom

Γαλλία: Παίκτριες της Λιόν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους – «Ο άνθρωπός μου για μια ζωή»

Οι δύο παίκτριες έκαναν γνωστό το ευχάριστο γεγονός με μια φωτογραφία από παραλία στις Μαλδίβες, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές, ενώ η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ δείχνει το μονόπετρό της

ΛΥΏΝ

Η Έλι Κάρπεντερ και η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ, συμπαίκτριες στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λιόν, πήραν την απόφαση  να προχωρήσουν τη ζωή τους και με τον ερχομό του 2024 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Οι δύο παίκτριες με μια φωτογραφία, από παραλία στις Μαλδίβες, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές, ενώ η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ δείχνει το μονόπετρό της, έκαναν γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

«Ο άνθρωπός μου για μια ζωή», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας, που τη συμπλήρωναν δύο emoji, μια καρδιά και ένα δαχτυλίδι.

Η 23χρονη Κάρπεντερ και η 32χρονη βαν ντε Ντονκ γνωρίστηκαν στη Λιόν. Η Κάρπεντερ εντάχθηκε στη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα το 2020 και ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η βαν ντε Ντονκ, που πήρε μεταγραφή από την Άρσεναλ.

Οι δύο αθλήτριες αποκάλυψαν το 2022 ότι έχουν σχέση, αναρτώντας φωτογραφίες από το Σεν Τροπέ, μετά την κατάκτηση του Champions League.

Η Έλι Κάρπεντερ και η Ντανιέλε βαν ντε Ντονκ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της Λιόν, καθώς πέρα από το Champions League με τη φανέλα της έχουν κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γαλλίας (2022, 2023) και το Κύπελλο πέρυσι.

Πέρα από τη Λιόν, αμφότερες είναι διεθνείς, η Κάρπεντερ με την ομάδα της Αυστραλίας και η βαν ντε Ντονκ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…