Newsroom

Newsroom

Γ. Σταθάκης: Ρυθμίσεις για “κόκκινα” δάνεια και ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες

Σταθερός σε όσα προανήγγειλε για τα “κόκκινα” δάνεια και τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες στις προγραμματικές του δηλώσεις ενώπιον της Ολομέλειας της…

stathakis 11

Σταθερός σε όσα προανήγγειλε για τα “κόκκινα” δάνεια και τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες στις προγραμματικές του δηλώσεις ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, παραμένει ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”.

Ο υπουργός ανακοίνωσε πως ήδη συντάσσεται πρόγραμμα για τη ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων. Τα στεγαστικά λοιπόν δάνεια των νοικοκυριών που βρίσκονται κοντά και κάτω από το όριο της φτώχειας θα μεταφερθούν από τις τράπεζες σε δημόσιο τομέα και από εκεί και πέρα θα αναπροσαρμοστούν τα δάνεια στα πραγματικά εισοδηματικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, ανάλογη αντιμετώπιση θα υπάρξει και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κανόνες και αλλαγή του νόμου Δένδια.

Όσον αφορά τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, ο υπουργός δήλωσε: “Θέλουμε ένα ραδιοτηλεοπτικό τοπίο με καθαρούς και μόνιμους κανόνες,οι σταθμοί πρέπει να έχουν άδεια μετά από διαγωνισμό και οι συχνότητες έχουν τίμημα”.

Τέλος, ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε και για την έκβαση του χθεσινού Eurogroup : “Η μια πλευρά επέμεινε στην παράταση του προγράμματος και η δική μας αναζητούσε την πρόταση-γέφυρα, δεν καλύφθηκε η απόσταση χθες το βράδυ, περιμένουμε τη συνάντηση των αρχηγών σήμερα που θα έχει πιο πολιτικό χαρακτήρα πριν οδηγηθούμε σε μια λύση τη Δευτέρα”.

 

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…