Newsroom

Newsroom

Γ. Μίχος: Πραγματική νίκη της Δημοκρατίας στις Σκουριές

Για πραγματική νίκη της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχας, ο οποίος «εκθρόνισε» τον Χρήστο Πάχτα, μιλώντας…

mixos skouries

Για πραγματική νίκη της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχας, ο οποίος «εκθρόνισε» τον Χρήστο Πάχτα, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη.

Ο κ. Μίχας περιέγραψε το πώς εξελέγη μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες από κατοίκους όλων των χωριών, ώστε να αποτελέσει μία εναλλακτική επιλογή κόντρα στον Χρήστο Πάχτα και την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές, και έκανε λόγο για επιβεβαίωση που έλαβε στις εκλογές από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, ώστε να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο, προωθώντας ένα δήμο βασισμένο σε άλλα πρότυπα και με διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η ενότητα του κόσμου, ο οποίος εξαιτίας και των πρακτικών του απερχόμενου δημάρχου είχε διχαστεί, και υπογράμμισε πως δε θα επιβάλει καμία άποψη σε κανέναν και το θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές θα λυθεί με διάλογο.