Newsroom

Newsroom

Φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών μέσα από το δικαστήριο της Ανδριανούπολης

Με την κατηγορία για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη θα δικασθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο υπολοχαγός Άγγελος Μητρετόδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες σε τουρκικό έδαφος στη διάρκεια περιπολίας στον Έβρο.

5a99745c1dc5243a4f8b456d

Αν και νωρίτερα τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν και το αδίκημα της κατασκοπείας, τελικά δεν τους απαγγέλθηκε η συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι δύο στρατιωτικοί θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι να ορισθεί δικάσιμος όπως αποφάσισε το τουρκικό δικαστήριο της Ανδριανούπολης.

Η εφημερίδα Birlik δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών μέσα από το δικαστήριο. Μάλιστα σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ιλχάν Ταχσιν στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η μητέρα ενός εκ των δυο στρατιωτών. 


Οι τουρκικές Αρχές ελέγχουν και τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούρκου δημοσιογράφου στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες με πατημασιές πάνω στο χιόνι. Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην ερώτηση του Τούρκου δικαστή, πώς και γιατί βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος απάντησα ότι είχε έντονη χιονόπτωση, με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.






Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής