Απ’ το πλευρό του Μαρινάκη, στο πλευρό του Αυγενάκη και με πλούσιο «βιογραφικό» (εικόνες)

Ποιο είναι το μυστηριώδες πρόσωπο που φέρεται να έχει συνοδεύσει τον Μαρινάκη, να έχει εμπλακεί σε επεισόδια εναντίον απεργών και τελικά να βρίσκεται δίπλα στον Λευτέρη Αυγενάκη

EK Avgenakis

Ερωτηματικά προκαλεί η φωτογραφία ενός προσώπου δίπλα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την αποχώρηση του κ. Αυγενάκη φαίνεται να τον συνοδεύει ένα πρόσωπο που αν και δεν είναι ευρύτερα γνωστό, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από περίπου δύο χρόνια.

Στα τέλη του 2017 οι εργαζόμενοι της αλυσίδας καταστημάτων Market In είχαν προχωρήσει σε σημανικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 18 μηνών ως πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας Καρυπίδης.

Στις 14 Δεκεμβρίου μάλιστα, ημέρα Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι απεργοί του Market In στα Γιάννενα είχαν καταγγείλει ότι τα ξημερώματα ομάδα αγνώστων επιτεθεί στην απεργιακή φρουρά, λίγες ώρες πριν την απεργιακή συγκέντρωση προκειμένου να σπάσουν την απεργία.

Ανάμεσα στην ομάδα των… «εθελοντών» ήταν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί τότε, ο ίδιος άνθρωπος που χθες συνόδευε τον κ. Αυγενάκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τις φωτογραφίες είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τότε ο Ριζοσπάστης και το 902.gr, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο «τραμπούκο» και «μπράβο της εργοδοσίας»

Δυνατή… προϋπηρεσία

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάντως φαίνεται πως έχει και άλλες «δυνατές συνεργασίες» στο ενεργητικό του. Σε φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί φαίνεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, φέροντας μάλιστα διαπίστευση κρεμασμένη στο λαιμό του.

Βρίσκεται μάλιστα δίπλα στον Κώστα Καραπαπά και τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία τη στιγμή που ο τελευταίος είχε τραυματιστεί. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται και πίσω από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην Τούμπα, και το 2015.

Μπράβος του Μαρινάκη το 2015 λοιπόν, των Market In το 2017, του Ολυμπιακού το 2018 και του Λευτέρη Αυγενάκη το 2020. Δεν είναι και άσχημο βιογραφικό. Βέβαια μια απάντηση για το που πάνε και τον βρίσκουν όλοι αυτοί δε θα ήταν και εντελώς περιττή…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ