Απ' το πλευρό του Μαρινάκη, στο πλευρό του Αυγενάκη και με πλούσιο «βιογραφικό» (εικόνες)

Ποιο είναι το μυστηριώδες πρόσωπο που φέρεται να έχει συνοδεύσει τον Μαρινάκη, να έχει εμπλακεί σε επεισόδια εναντίον απεργών και τελικά να βρίσκεται δίπλα στον Λευτέρη Αυγενάκη

Αντώνης Ρηγόπουλος 15/01/2020 | 18:08

Ερωτηματικά προκαλεί η φωτογραφία ενός προσώπου δίπλα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την αποχώρηση του κ. Αυγενάκη φαίνεται να τον συνοδεύει ένα πρόσωπο που αν και δεν είναι ευρύτερα γνωστό, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από περίπου δύο χρόνια.

Το εν λόγω πρόσωπο βρίσκεται αριστερά του Λευτέρη Αυγενάκη. Πηγή φωτογραφίας: thessports.gr

Στα τέλη του 2017 οι εργαζόμενοι της αλυσίδας καταστημάτων Market In είχαν προχωρήσει σε σημανικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 18 μηνών ως πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας Καρυπίδης.

Στις 14 Δεκεμβρίου μάλιστα, ημέρα Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι απεργοί του Market In στα Γιάννενα είχαν καταγγείλει ότι τα ξημερώματα ομάδα αγνώστων επιτεθεί στην απεργιακή φρουρά, λίγες ώρες πριν την απεργιακή συγκέντρωση προκειμένου να σπάσουν την απεργία.

Ανάμεσα στην ομάδα των... «εθελοντών» ήταν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί τότε, ο ίδιος άνθρωπος που χθες συνόδευε τον κ. Αυγενάκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τις φωτογραφίες είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τότε ο Ριζοσπάστης και το 902.gr, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο «τραμπούκο» και «μπράβο της εργοδοσίας»

Πρώτος από αριστερά. Πηγή: 902.gr
Από τα επεισόδια στο Market In. Πηγή: katiousa.gr

Δυνατή... προϋπηρεσία

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάντως φαίνεται πως έχει και άλλες «δυνατές συνεργασίες» στο ενεργητικό του. Σε φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί φαίνεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, φέροντας μάλιστα διαπίστευση κρεμασμένη στο λαιμό του.

Πηγή φωτογραφίας: rovespieros.gr

Βρίσκεται μάλιστα δίπλα στον Κώστα Καραπαπά και τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία τη στιγμή που ο τελευταίος είχε τραυματιστεί. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Πηγή, επεξεργασία: rovespieros.gr
Πηγή φωτογραφίας: iefimerida.gr

Το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται και πίσω από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην Τούμπα, και το 2015.

Με μπλε μπουφάν και σκουφί στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη
Πηγή: Youtube.com

Μπράβος του Μαρινάκη το 2015 λοιπόν, των Market In το 2017, του Ολυμπιακού το 2018 και του Λευτέρη Αυγενάκη το 2020. Δεν είναι και άσχημο βιογραφικό. Βέβαια μια απάντηση για το που πάνε και τον βρίσκουν όλοι αυτοί δε θα ήταν και εντελώς περιττή...