Newsroom

Newsroom

Φρίκη στην Ιρλανδία: Σκότωσε με ματσέτα 8χρονα δίδυμα και την αδερφή τους – Πέταξε τις σορούς από το παράθυρο

Σύμφωνα με την the Sun, στο σπίτι «ήταν ένα λουτρό αίματος» και «αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Η σκηνή ήταν φρικτή και τα θύματα είχαν βίαιο θάνατο». Η 18χρονη αδερφή τους, Λίζα, προσπάθησε να τα σώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

305037594 851873806194719 433094901248302880 n

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα που έλαβε χώρα σε ένα σπίτι στο Δουβλίνο, στην Ιρλανδία – Θύματα δύο παιδιά και η 18χρονη αδερφή τους. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (4/9) στις 12:30 μ.μ.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε σπίτι στο Δουβλίνο επί της λεωφόρου Rossfield, στο Jobstown του Δουβλίνου. Ο 14χρονος αδερφός τους κατάφερε να διαφύγει και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το News.sky.com, 25χρονος νεαρός εισέβαλε σε σπίτι οικογένειας και δολοφόνησε δίδυμα 8 ετών και την 18χρονη αδερφή τους που προσπάθησε να τα προστατέψει.

Το έγκλημα έγινε γνωστό, αφότου ο 14χρονος αδερφός διέφυγε και ειδοποίησε τους γείτονες που με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. Η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι φώναζαν απελπισμένα για βοήθεια πριν ο 25χρονος που συνελήφθη τα μαχαιρώσει και τα ρίξει από το παράθυρο. Η 18χρονη αδερφή τους, Λίζα, προσπάθησε να τα σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρή.

Ο 25χρονος ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη στο σημείο, ήταν γνωστός στα θύματα και πιθανότατα εμφανίστηκε απρόσκλητος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Γείτονες άκουσαν μία γυναίκα να ουρλιάζει «βοήθησέ με» και κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με την the Sun, στο σπίτι «ήταν ένα λουτρό αίματος» και «αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Η σκηνή ήταν φρικτή και τα θύματα είχαν βίαιο θάνατο».

Τι λένε οι Αρχές – Πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως μαχαιρώθηκε πρώτα η Λίζα που επιχείρησε να εμποδίσει τον 25χρονο να πλησιάσει τα δίδυμα. Μετά τα τηλεφωνήματα των γειτόνων, ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και εισέβαλαν στο σπίτι, αντικρίζοντας τη Λίζα νεκρή δίπλα από τη σκάλα. Τότε ο 25χρονος κλειδώθηκε στη σοφίτα και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν λαστιχένιες σφαίρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να βγει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν τέιζερ και τον συνέλαβαν.

Η μητέρα των παιδιών φαίνεται πως δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, αλλά την ειδοποίησαν και όταν επέστρεψε αντίκρισε το λουτρό αίματος. Η 18χρονη Λίζα, η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο 25χρονος και οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν είχε συνεργό. Πλέον γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια των δολοφονιών που συγκλόνισαν την Ιρλανδία.