Φρίκη με την υπόθεση της Μαρκέλλας: Ομαδικό βιασμό καταγγέλλει η 14χρονη – «Πέρασε φριχτή κατάσταση»

Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την Τετάρτη οι πέντε άντρες, όπως είπε το κορίτσι, την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλο - Είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής από τον ίδιο άνδρα.

viasmos

Aίσιο τέλος για την 14χρονη Μαρκέλλα που την είχαν απαγάγει από την Νίκαια από την Παρασκεύη 7/10, ωστόσο, μετά την υπόθεση στον Κολωνό πρόκειται για άλλη μια υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα, καθώς η ανήλικη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των απαγωγέων της.

Όπως κατήγγειλε ο Κώστας Γιαννόπουλος, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μιλώντας στο Mega,

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 14χρονο παιδί είχε απαχθεί μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς της ενημερώνοντας τους πως βρίσκεται στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο, οι οποίοι αμέσως έσπευσαν και τη βρήκαν.

Τι είχε συμβεί

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 7/10, όταν η 14χρονη μαζί με την αδελφή της περπατούσαν έξω από ένα φούρνο στην οδό Ελλησπόντου, στην Νίκαια. Κάποια στιγμή, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και πέντε άνδρες κατέβηκαν από αυτά. Αφού ακινητοποίησαν την αδελφή της 14χρονης άρπαξαν με τη βία το ανήλικο κορίτσι, το έβαλαν στο ένα αμάξι και εξαφανίστηκαν.

Όπως είχε καταγγείλει η οικογένεια του παιδιού, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πλησιάσει το παιδί και πριν 2-3 μήνες, αλλά και πριν 20 μέρες, ενώ η 14χρονη πήγαινε σχολείο και παρόλο που η μητέρα κατέθεσε μήνυση εναντίον του εκείνος εμφανίστηκε ξανά και άρπαξε το παιδί.

Πρόκειται για το 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε απαχθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από την περιοχή της Νίκαιας, ενώ πήγαινε με την αδελφή της στο φούρνο της γειτονιάς. Τότε ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες άρπαξαν την 14χρονη.

Το βράδυ της Τετάρτης το τηλέφωνο των γονιών της χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν η ίδια. Με όσο κουράγιο της είχε απομείνει τους είπε πως βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Οι γονείς της πήγαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη σε εκείνη τοποθεσία και τη βίασαν ομαδικά.

Είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής

Σε ανακοίνωση του, «Το Xαμόγελο του Παιδιού», που είχε εκδόσει Missing Alert για την εξαφάνιση της 14χρονης, αναφέρει

«Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε. Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε».

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…