Newsroom

Newsroom

Φόβος και παράνοια στο… κεφάλι του Άδωνι

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, το «επιχείρημα» που ακουγόταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια σύγχρονη βερσιόν του «θα έρθουν οι κομμουνιστές…

adonis1 4

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, το «επιχείρημα» που ακουγόταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια σύγχρονη βερσιόν του «θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια». Τώρα που τα σπίτια τα παίρνει ο… ΕΝΦΙΑ, η επωδός αλλάζει: «θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα αδειάσουν οι τράπεζες».

Το είπε πρόσφατα ο Αντώνης Σαμαράς («αν έρθει ο Τσίπρας, δε θα μείνει στις τράπεζες ούτε ευρώ»), το επανέλαβε σήμερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Mega, αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους παρουσιαστές!

Ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε περήφανα πως αν πέσει η σημερινή κυβέρνηση θα αποσύρει αμέσως τα χρήματά του από την τράπεζα, και μάλιστα όταν οι παρουσιαστές του επεσήμαναν πως «αυτό είναι προτροπή», τους ρώτησε αν και αυτοί δε θα κάνουν το ίδιο!

«Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;», διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρόντος του εν λόγω βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης συμμετείχε στη συζήτηση, η οποία εξελίχθηκε σε παραλήρημα του πρώην υπουργού.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε από τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν για τις δηλώσεις αυτές, τονίζοντας πως «αυτό που γίνεται έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής