Newsroom

Newsroom

Φωτογραφία του Χάρη Τομπούλογλου,απο τη στιγμή που παίρνει τα χρήματα

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Χάρη Τομπούλογλου, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας που δείχνει τον πρώην πλέον πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων…

tompoylogloy hrimata ntokoymento

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Χάρη Τομπούλογλου, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας που δείχνει τον πρώην πλέον πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» να λαμβάνει ένα φάκελο.
Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ που είχε απαιτήσει από τη διαφημιστική εταιρεία που κατηγορείται ότι εκβίαζε. O Τομπούλογλου απολογείται το Σάββατο το απόγευμα.
«Του έδωσα το φάκελο, τον άνοιξε να δει αν υπάρχουν μέσα χρήματα, δεν τα μέτρησε, τα έβαλε στο παλτό του και έφυγε από το γραφείο μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο άνθρωπος που έδωσε τον φάκελο, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος λειτουργούσε ως ενδιάμεσος στην υπόθεση δωροληψίας.
«Στη συνέχεια έδωσε το φάκελο στο συνεργάτη του και του είπε να κατέβει από τις σκάλες, ενώ ο ίδιος κατέβηκε από το ασανσέρ […] Προφανώς το έκανε για να μη συλληφθεί με τα χρήματα στην τσέπη», συνέχισε ο κ. Γκιάτης.
Προσέθεσε μάλιστα πως συνέστησε στον κ. Τομπούλογλου «να μην ρίξει τους ανθρώπους», δηλαδή τη διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος, το όνομα του οποίου ακούγεται στις κασέτες που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.
Ο κ. Μιχαλάκος διευκρίνισε ότι είναι διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου και πως δεν είχε καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης και τον εκβιασμό.
«Αντιθέτως, ο Τομπούλογλου με χρησιμοποίησε στον εκβιασμό του λόγω της θέσης μου για να πάρει περισσότερα λεφτά», τόνισε ο κ. Μιχαλάκος.
Τη θέση του κ. Μιχαλάκου στήριξε και ο δικηγόρος της εταιρείας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε προηγηθεί ηχογραφημένη συνομιλία του γιατρού με τον πρόεδρο της διαφημιστικής, την οποία παρακολουθούσε η Αστυνομία και από την οποία δεν προέκυψε καμία ενοχή του.
Συνεπώς, ο ιατρός δεν κλήθηκε για να καταθέσει.
Υπενθυμίζεται ότι στις 18:00 του Σαββάτου συνεχίζεται η απολογία του Χάρη Τομπούλογλου και του 40χρονου συνεργού του για την όλη υπόθεση.
Σημειώνεται ότι στη δικογραφία του Τομπούλογλου, περιέχονται πολλά επιβαρυντικά στοιχεία από νόμιμες καταγραφές. Ο Χάρης Τομπούλογλου εμπλέκει δε σύμβουλο του υπουργείου Υγείας.Σκαι

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…