Newsroom

Newsroom

Φωτιά στην Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός βοσκός (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος πιθανότατα κατέρρευσε από τις αναθυμιάσεις την ώρα που πήγε να σώσει τα ζώα του στον Πρόδρομο Βοιωτίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

image 1 1

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για τον θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να πρόκειται για έναν 80χρονο ηλικιωμένο βοσκό.

Ο κτηνοτρόφος φέρεται πως προσπάθησε να σώσει τα ζώα του από τις φλόγες και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 80χρονος πιθανότατα κατέρρευσε από τις αναθυμιάσεις την ώρα που πήγε να σώσει τα ζώα του στον Πρόδρομο Βοιωτίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Έχουμε νεκρό από την καταστροφική πυρκαγιά» δήλωσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ που κάνει ανταπόκριση από το σημείο, ενώ όπως ανέφερε, η φωτιά στη Βοιωτία απειλεί δύο οικισμούς. «Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, για το τραγικό ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, έκανε λόγο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Δήμαρχος Θηβαίων, μιλώντας για την μεγάλη φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας.

Ο κ. Αναστασίου προσέθεσε ότι μαρτυρίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε κατά την διάρκεια εργασιών εν υπαίθρω. Υπενθυμίζεται πως εδώ και αρκετή ώρα μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη κοντά στον Πρόδρομο Βοιωτίας όπου πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση και στο σημείο, όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε πρώτη φάση έχουν κινητοποιηθεί 37 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο, 13 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Οι κάτοικοι του οικισμού Πρόδρομος Βοιωτίας έλαβαν πριν από λίγη ώρα ειδοποίηση να βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ αργότερα εστάλη μήνυμα 112 σε όσους βρίσκονται στην παραλία Σαράντη να απομακρυνθούν προς Θίσβη.

Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι, που φτάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ.

 

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…