Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Απελπιστικές εικόνες με διασωληνωμένους ασθενείς σε σκηνές στο λιμάνι (Video)

Ολοκληρώθηκε η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης.

korais astheneis

Δεν έχει τελειωμό ο πύρινος εφιάλτης στην Αλεξανδρούπολη, με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη για τέταρτη μέρα και να εκκενώνονται εκτάκτως νοσοκομεία και γηροκομεία.

Υπενθυμίζεται πως οι φλόγες πλησίασαν κυριολεκτικά μέσα σε τμήμα της αυλής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης την ώρα που το προσωπικό με ασθενοφόρα προχωρούσε στην εκκένωση του. Οι συγγενείς ασθενών έχουν κληθεί νωρίτερα να παραλάβουν τους ανθρώπους τους και να τους πάρουν στα σπίτια όπου ήταν δυνατό.

5950923
ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Όπως μετέδωσε επιπλέον η ΕΡΤ, από τον χώρο του νοσοκομείου ακούστηκαν και κάποιες εκρήξεις που πιθανώς να οφείλονται στις εκρήξεις φιαλών οξυγόνου.

Διαβάστε επίσης: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη για 4η ημέρα – Εκκενώθηκε το νοσοκομείο και ακόμη 8 οικισμοί (Εικόνες/ Βίντεο)

Μέσα σε ένα εφιαλτικό σκηνικό καπνών και σειρήνων συγγενείς ασθενών κλήθηκαν να παραλάβουν τους ανθρώπους τους και να τους πάρουν στα σπίτια εφόσον ήταν δυνατή η έκδοση εξιτηρίου.

Δεκάδες άλλοι ασθενείς ωστόσο με βαριές παθήσεις και προβλήματα υγείας μεταφέρθηκαν στο λιμάνι όπου στήνονται σκηνές, ακόμη και για άτομα που νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

Το επιβατικό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» επιτάχθηκε προκειμένου να φιλοξενήσει επίσης ασθενείς και επιχειρείται ουσιαστικά να λειτουργήσει ως πρόχειρο πλωτό νοσοκομείο.

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής