Newsroom

Newsroom

Φωτιά στη Λαμία: Μελισσοκόμος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εκτεταμένα εγκαύματα

Αγωνία για τον 65χρονο μελισσοκόμο που έδωσε μάχη με τι φλόγες στην κάτω Τιθορέα

5935705

65 ετών μελισσοκόμος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εκτεταμένα εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του tvstar.gr χθες βράδυ και ενώ το μέτωπο της πυρκαγιάς μαίνονταν στον κάμπο της κάτω Τιθορεάς, ο 65χρονος πήγε να σώσει τα μελίσσια του στην περιοχή του Αγίου χαραλάμπους και τα ρούχα του πήραν φωτιά με συνέπεια να υποστεί εγκαύματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας αρχικά και στην συνέχεια στην ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα.

Σήμερα η κατάσταση στην περιοχή της Τιθορέας είναι ελεγχόμενη και μια αναζωπύρωση που έγινε το πρωί αντιμετωπίστηκε άμεσα. Χθες το απόγευμα όμως για πολλές ώρες τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα.

Ο πύρινος εφιάλτης μαίνεται στη χώρα και πλέον δυστυχώς μετράμε θύματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, μία γυναίκα απανθρακώθηκε σε τροχόσπιτο στο Χοροστάσι, με τις εικόνες από το σημείο να προκαλούν σοκ, ενώ τραγικό θάνατο βρήκε και ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στον Άγιο Γεώργιο

. Λίγες ώρες μετά την πτώση του μοιραίου Καναντέρ που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο και οδήγησε στον θάνατο τους δύο πιλότους, αλλά και τον βοσκό στον Πλατανιστό, που επίσης απανθρακώθηκε.

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής