Φωκίδα: Νεκρός χειριστής μπουλντόζας – έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της πυρκαγιάς

Το τραγικό συμβάν, όπως μεταδίδει το LamiaReport, έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί καθώς η μπουλντόζα έκανε εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της φωτιάς στην Ερατεινή Φωκίδας

Σε γκρεμό έπεσε το πρωί της Δευτέρας μια μπουλντόζα στα καμένα της Ερατεινής Φωκίδας και άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του χειριστή, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο βαρύ όχημα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας είναι νεκρός.

Το τραγικό συμβάν, όπως μεταδίδει το LamiaReport, έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί καθώς η μπουλντόζα έκανε εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της φωτιάς στην Ερατεινή Φωκίδας. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι καθώς το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, άγνωστο πως βρέθηκε στο γκρεμό. Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε στη μέση της πλαγιάς, μετά από τριάντα μέτρα περίπου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του χειριστή που ήταν εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι νεκρός.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Το παιδί του Διονύση Σιμόπουλου αλλάζει φωτογραφία στο προφίλ του αστροφυσικού και συγκινεί: «That’s all folks»

Το παιδί του Διονύση Σιμόπουλου αλλάζει φωτογραφία στο προφίλ του αστροφυσικού και συγκινεί: «That’s all folks»

«Αυτό ήταν» σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση το μήνυμα της φωτογραφίας που ανέβασε το παιδί του…