Newsroom

Newsroom

Φεύγει ή μένει η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ; Το παρασκήνιο για το συμβόλαιό της

Τι ακριβώς συμβαίνει με το συμβόλαιό της γνωστής δημοσιογράφου με τον ΣΚΑΪ;

Screenshot 2 6

Χοντρό παρασκήνιο και αντικρουόμενες πληροφορίες επικρατούν γύρω από το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στον αέρα βρίσκεται το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη που λήγει εν μέσω εκλογών χωρίς κρούση από τον ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο μέρη εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς και πως η Σία Κοσιώνη ζητά καλύτερες οικονομικές απολαβές και πιο ενεργό ρόλο στα «κέντρα αποφάσεων» του σταθμού. Κάπου εκεί φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις χωλαίνουν…

Από την άλλη σύμφωνα πληροφορίες και ρεπορτάζ του zappit.gr και μετά από επικοινωνία του σάιτ με τον ΣΚΑΙ τονίστηκε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει θέμα με την Σία Κοσιώνη και πως η ανανέωση του συμβολαίου της είναι κάθε φορά τυπική διαδικασία. Επιπλέον, σημειώνεται πως η δημοσιογράφος είναι το πρόσωπο του σταθμού και οι δυο πλευρές θέλουν να παραμείνει αυτή η συνθήκη.

Μας επισημάνθηκε, επίσης, πως η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει διεκδικήσει επιτελικές θέσεις, καθώς από την θέση που είναι, ούτως ή άλλως, συμμετέχει ενεργά στην διαχείριση του δελτίου.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε και με το περιβάλλον της Σίας Κοσιώνη, τονίζεται πως «Δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα να αναλάβει επιτελική θέση, ενώ η ανανέωση του συμβολαίου της είναι τυπικό θέμα».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους