Newsroom

Newsroom

Φαρσοκωμωδία με τις «διαρροές» από το ΥΠΕΘΑ για «υβριδικές απειλές»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά τη διαρροή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που προκάλεσε αίσθηση και ανάγκασε το υπουργείο να βγάλει νέα διαρροή - λόγω της έντονης δυσαρέσκειας του Μαξίμου - διαψεύδοντας την πρώτη.

ypourgeio amunas

Ερωτηματικά προκάλεσε μια περίεργη διαρροή κύκλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έκανε λόγο για «υβριδικού τύπου απειλές» εν όψει του καλοκαιριού, αναφέροντας σενάρια που μπορεί η Ελλάδα να κληθεί να αντιμετωπίσει το καλοκαίρι. 

«Κύκλοι» του ΥΠΕΘΑ λοιπόν διέρρευσαν σε συγκεκριμένους «αγωγούς» ότι το καλοκαίρι που έρχεται ότι κι αν μας προκύψει θα οφείλεται σε «τουρκική υβριδική απειλή»… Ακόμη και οι φωτιές! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του avgi.gr, η διαρροή δεν έγινε από κάποιον χαμηλόβαθμο υπάλληλο του ΥΠΕΘΑ, αλλά από τον ίδιο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντούσε σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεόφιλου Ξανθόπουλου. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πέρασε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, οι οποίοι τον ρώτησαν αν θα έχουμε θερμό καλοκαίρι με την Τουρκία. Τότε απάντησε τα γνωστά περί υβριδικής απειλής και σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν οι δηλώσεις είναι off the record, αν δηλαδή μπορούν να αποδοθούν στον ίδιο ή όχι, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να τους δίνει το ελεύθερο να τις μεταφέρουν, αλλά με την δέσμευση ότι θα τις αποδώσουν σε κύκλους του υπουργείου Άμυνας. «Με τίποτα σε εμένα» είπε σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες του avgi.gr. Μάλιστα, η δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου δεν βγήκε κατόπιν πίεσης των δημοσιογράφων, ούτε ξέφυγε.

Λίγη ώρα μετά άλλοι … «κύκλοι του ΥΠΕΘΑ» ήρθαν να διαψεύσουν …τους «κύκλους» και να διευκρινίσουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

418772443 18022281412941275 8315185596764891479 n

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

«Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Ότι μπορεί να…