Newsroom

Newsroom

Ευρωπαϊκές εξορμήσεις που πρέπει να κάνεις αυτή τη χρονιά

Σίγουρα η Ελλάδα είναι μια από τις ωραιότερες χώρες στον κόσμο. Από τη μια άκρη της μέχρι την άλλη, συνδυάζει τα πάντα. Ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα ταξίδια. Όμως, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και εάν είναι πρόκειται για μια τριήμερη εξόρμηση, είναι κάτι που σου αλλάζει τη διάθεση και σου «γεμίζει» τις μπαταρίες σου, όσο τίποτε άλλο.

57dd0a3c1dc524565c8b4585

Πλέον, είναι ό,τι πιο εύκολο για κάποιον να ταξιδέψει σε διάφορους προορισμούς, τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης έξυπνα και οικονομικά. Με ένα πολύ καλό πλάνο και πρόγραμμα, πρόκειται να βρεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια τα οποία αυτόματα θα σου επιτρέψουν να μείνεις σε ένα πιο… άνετο ξενοδοχείο από ότι σκόπευες.

Σε ποια μέρη όμως να ταξιδέψεις; Το ιδανικό θα ήταν να προγραμματίζεις το χρόνο τα ταξίδια που θες να κάνεις. Ποιες πόλεις θες να δεις και με ποιον θες να πας μαζί. Κάνεις το πλάνο σου, μαζεύεις τις οικονομίες σου και τόσο απλά… δραπετεύεις!

Ρώμη  

ΚΛΕΙΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ!

 


Από πού να ξεκινήσει κανείς και πού να τελειώσει για τη Ρώμη. Πώς να περιγράψεις σε λίγες γραμμές την «αιώνια πόλη»; Καταρχάς, δεν υπάρχει λάθος εποχή για ένα ταξίδι στη Ρώμη. Οποιαδήποτε εποχή και εάν επιλέξετε να την επισκεφτείτε είναι δεδομένο ότι πρόκειται να σας μαγέψει.

Αρένες, αρχαίες αγορές και αψίδες, πινακοθήκες με αριστουργήματα της Αναγέννησης, 900 εκκλησίες με τοιχογραφίες και ψηφιδωτά, χιλιάδες παρεκκλήσια με αφιερωμένους πίνακες από masters της ζωγραφικής, αχανή μουσεία και γλυπτοθήκες, κατακόμβες, θέρμες, αξιοθέατα που κανείς δεν πρέπει να αμελήσει να δει.

Από το επιβλητικό Κολοσσαίο, μέχρι την ανέμελη βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια του κέντρου της πόλης, στο Πάνθεον, την Piazza Venezia, την πανέμορφη Fontana di Trevi.

Μια βόλτα στο Βατικανό είναι απαραίτητη. Με το που φτάνει κανείς στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, μπροστά από τον επιβλητικό ναό μαγεύεται. Η επίσκεψη στη Βασιλική Του Αγίου Πέτρου, μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στον κόσμο σε ανατριχιάζει. Αυτά και ακόμα πολλά άλλα μπορεί κανείς να δει στην «αιώνια πόλη». Μην ξεχνάμε βέβαια και τα εξαιρετικά παραδοσιακά πιάτα τις ιταλικής κουζίνας.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν. Ψάξτε εισιτήρια και δραπετεύστε!  




Λονδίνο

ΚΛΕΙΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ!


Μια ακόμα πόλη που θα πρέπει να επισκεφτείς μια φορά στη ζωή σου είναι το Λονδίνο. Με την κατάλληλη προεργασία θα είσαι σε θέση να βάλεις ένα όριο στα χρήματα που θα ξοδέψεις. Ειδικά στο Λονδίνο που φημίζεται ως ένας… πανάκριβος προορισμός. Εάν το ψάξετε καλά, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να διατηρήσετε το «budget» σας στα επιθήματά για εσάς επίπεδα.

Αδιαμφησβήτητα το Λονδίνο είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς. Τα μελαγχολικά του χρώματα, η πολυπολιτισμικότητά του σε βάζουν σε μια άλλη διάθεση. Από το πιο γνωστό ρολόι του κόσμου, το Big Ben, μέχρι την κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας το επιβλητικό Buckingham Palace, τη γιγάντια και πιο διάσημη «ρόδα» του κόσμου, London Eye στις όχθες του ποταμού Τάμεση και το «πράσινό» του, όπως το Hyde Park, το περίφημο Madame Tussauds, το Λονδίνο είναι ένα ταξίδι που πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας.





Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο