Εξοργιστική καταγγελία από την Ακρίτα: «Ο Αδωνις Γεωργιαδης μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό και ο Κωνσταντινοπουλος με απαξίωσε»

Χαμός πριν λίγο στη Βουλή με την Έλενα Ακρίτα και τον Άδωνι Γεωργιάδη

6180865

Χαμός πριν από λίγο στη Βουλή, με την Έλενα Ακρίτα να προχωράει σε μια καταγγελία η οποία δεν κοσμεί καθόλου τη βουλή και τις αξίες της.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης της επιτέθηκε με άθλιο τρόπο λέγοντας την ψεύτρα και όταν αυτή ζήτησε τον λόγο ο ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος την απαξίωσε και τη φίμωσε.

Αποτέλεσμα όλου αυτού φυσικά ήταν η Έλενα Ακρίτα να αποχωρήσει από τη βουλή, με την κ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ να την υποστηρίζει.

Όπως μάλιστα έγραψε και στα σχόλια:«Ήταν στημένο. Ήρθε ο Γεωργιάδης λόγο πριν αρχίσω την ομιλία να «καθαρίσει» για να πουλήσει εξυπηρέτηση στο πρωθυπουργικό ζεύγος. Τέτοια κατάντια.»

Πιο αναλυτικά η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Καταγγελία. Ο Αδωνις Γεωργιαδης μπήκε στην αίθουσα πέντε λεπτά πριν την ομιλία μου κι αφού ολοκλήρωσα, μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό λέγοντας μου ότι λεω ψέματα.

Όταν ζήτησα σε έντονο τόνο να του απαντήσω επι προσωπικού – στην ουσία με είπε ψεύτρα – ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος με απαξίωσε και αρνήθηκε να μού δώσει τον λόγο.

Του είπα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ΜΕ ΦΙΜΩΝΕΙ, επέμενα, φώναξα, και στο τέλος σηκώθηκα κι έφυγα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που μου συμπαραστάθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν γι αυτη την απερίγραπτη συμπεριφορά τόσο του υπουργού όσο και του προεδρεύοντα.».

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Καταπέλτης η Καρυστιανού: «Γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας»

Πολάκης: H απάντηση στην επίθεση του Άδωνι – «Αυτοί είναι οι λόγοι που έπαθε αμόκ ο Γεωργιάδης» (video)

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…