Newsroom

Newsroom

Έξοδα που μπορείς να μειώσεις από την άνεση του σπιτιού σου!

Τι μπορείτε να συγκρίνετε ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα;

koutipandorasΈξοδα που μπορείς να μειώσεις από την άνεση του σπιτιού σου

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ολοένα και περισσότερη διανομή τεχνολογικών εφαρμογών, είμαστε πλέον σε θέση να συγκρίνουμε τιμές και να μειώνουμε τα έξοδά μας, ακόμα και από την άνεση του σπιτιού μας!

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ και ένας υπολογιστής ή κινητό ή ακόμα και tablet.

Με την ανάπτυξη εφαρμογών σύγκρισης τιμών και παροχών οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα κερδισμένοι καθώς εξοικονομούν χρήματα από μια αγορά που θέλουν να κάνουν και που ίσως την πληρώνανε παραπάνω.

Τι όμως μπορείτε να συγκρίνετε ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα;

Καθημερινά αγαθά και προϊόντα σπιτιού

Πριν μερικά χρόνια ήταν ελάχιστα ή μηδαμινά τα online super market που διέθεταν τα προϊόντα τους για παράδοση στο σπίτι ή απλά ανέφεραν τιμές στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των lockdown όμως λόγω της πανδημίας, αρκετοί όμιλοι σούπερ μάρκετ ανέπτυξαν τα διαδικτυακά τους καταστήματα με σκοπό να μπορούν να πουλήσουν online τα είδη που χρειάζεται κάθε νοικοκυριό.

Έτσι πλέον εύκολα και γρήγορα μπορείτε να συγκρίνετε τιμές στα είδη που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε και να δείτε πιο σημείο πώλησης σας προσφέρει τις οικονομικότερες τιμές για τα αγαθά που χρειάζεστε.

Με μερικά κλικ στις ανάλογες ιστοσελίδες και εφαρμογές, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τις καθημερινές σας αγορές που αν τα προσθέσετε στο σύνολό τους, σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ετήσιο ποσό που ωφελείστε.

Σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα πάγιο, υποχρεωτικό από το νόμο, έξοδο για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων που φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας.

Η ελάχιστη ασφάλιση είναι η βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων – η κάλυψη δηλαδή ότι αν βρεθείτε υπαίτιος σε ένα ατύχημα, η ασφαλιστική σας θα καλύψει το άλλο μέρος με την αντίστοιχη αποζημίωση.

Το κόστος για ασφάλεια αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κι αυτό το τελευταίο διάστημα, μετά την πτώση τιμών που είχαμε λόγω της ακινησίας και περιορισμένης κίνησης λόγω πανδημίας και των lockdowns.

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες πριν καταλήξετε σε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας προφίλ και ανάγκες.

Κάθε οδηγός και ιδιοκτήτης οχήματος έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε κάτι που ταιριάζει σε εσάς, μπορεί να μην ταιριάζει σε έναν άλλον οδηγό.

Με μια σύγκριση προσφορών μπορείτε να βρείτε στην ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές που ξεκινούν από 44€ για εξάμηνη βασική ασφαλιστική κάλυψη.

Φυσικά το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, τον τ.κ. μόνιμης κατοικίας καθώς φυσικά και τα στοιχεία του οχήματος, κυβικά, αξία, κ.α.

Η σύγκριση τιμών και καλύψεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σίγουρο ότι θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σας αρκεί να έχετε μια συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το asfaleies24.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να συγκρίνετε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, μέσα σε 1 λεπτό!

Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφάλειας αυτοκινήτου σας προσφέρει κάποια καταπληκτικά πλεονεκτήματα, όπως σύγκριση τιμών και καλύψεων δεκάδες ασφαλιστικών εταιρειών με δραστηριότητα στην Ελλάδα, δυνατότητα σύγκρισης διαφορετικών πακέτων όπως κλοπής, πυρός ή ακόμα και μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου σε περίπτωση που θέλετε μια πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Τέλος, μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και στην ασφάλεια μηχανής καθώς ό,τι ισχύει στην ασφάλιση αυτοκινήτου, ισχύει το ίδιο και για την ασφάλιση των μηχανών.

Σύγκριση κόστους ενέργειας και εξοικονόμηση χρημάτων

Η πρόσφατη μεγάλη αύξηση στο κόστος ενέργειας, είναι αποτέλεσμα αύξησης των διεθνών τιμών σε φυσικό αέριο καθώς και του κόστους των ρύπων στο αντίστοιχο παγκόσμιο χρηματιστήριο.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι μείωσης του κόστους, με τον πιο γνωστό να είναι να συγκρίνετε τιμές μεταξύ των παρόχων ενέργειας αφού πρώτα έχουν συμπεριληφθεί όλα τα κόστος όπως η ρήτρα προσαρμογής καθώς και τα επιμέρους έξοδα.

Το τελικό κόστος που διαμορφώνεται θα σας δώσει μια σαφή εικόνα για το κόστος της κιλοβατώρας που θα κληθείτε να πληρώσετε.

Οι πλατφόρμες που συγκρίνουν τιμές στην ενέργεια σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη ή μη της ρήτρας αναπροσαρμογής καθώς και πιο θα είναι το τελικό – κατά προσέγγιση – κόστος της κwh.

Μέσα από τη σύγκριση τιμών μπορείτε να βρείτε τους παρόχους με τις φθηνότερες τιμές ανά kwh και να αλλάξετε άμεσα τη σύνδεσή σας – έτσι κι αλλιώς η σύνδεση αλλάζει μόνο λογιστικά, δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή στη διαδικασία μεταφοράς.

Με έξυπνους τρόπους και αξιοποιώντας την τεχνολογία, μπορείτε να μειώσετε τα καθημερινά έξοδα του νοικοκυριού σας και να εξοικονομήσετε χρήματα που μπορείτε να τα διαθέσετε σε άλλες ανάγκες σας.

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής