Newsroom

Newsroom

Εξηνταπεντάχρονη περιμένει τετράδυμα

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί  η απόφαση μια μαμάς στα 65 της χρόνια να γίνει ξανά μητέρα.Η  Annegret Raunigk,  περιμένει τετράδυμα, σύμφωνα…

baby1

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί  η απόφαση μια μαμάς στα 65 της χρόνια να γίνει ξανά μητέρα.Η  Annegret Raunigk,  περιμένει τετράδυμα, σύμφωνα με τη γερμανική Bild. Αν όλα πάνε καλά έως την ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης και τη γέννηση των παιδιών, η Raunigk θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία μητέρα τετράδυμων που υπήρξε ποτέ.

Η 65χρονη Γερμανίδα έχει ήδη 13 παιδιά, ηλικίας από 44 έως 9 ετών, και επτά εγγόνια. Αποφάσισε να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση όταν η 9χρονη κόρη της τής ζήτησε ένα αδελφάκι, όπως γράφει η ιστοσελίδα «Daily Beast» επικαλούμενη το γερμανικό δίκτυο RTL. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή της Raunigk βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα 55 της βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο καθώς είχε τότε φέρει στον κόσμο το 13ο παιδί της.

«Αρχικά ήθελα μόνο ένα παιδί, δεν τα είχα όλα προγραμματίσει. Αλλά συμβαίνουν πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος του προγράμματος, είμαι περισσότερο αυθόρμητη. Και τα παιδιά με κρατούν νέα», δήλωσε η γυναίκα στη Bild.

Σύμφωνα με το «Daily Beast», η γηραιότερη γυναίκα που έγινε μητέρα είναι η Rajo Devi Lohan που ήταν 69 χρονών όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…