Newsroom

Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών

Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα, στις 15 και 16 του μηνός συνελήφθησαν σε διάφορες…

Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα, στις 15 και 16 του μηνός συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εννέα άτομα, εκ των οποίων έξι Έλληνες και δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αρχηγός της σπείρας, η οποία οργάνωνε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών ήταν η μία από τις δύο γυναίκες. Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, αναλάμβαναν την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είτε σε άλλους εμπόρους ναρκωτικών, είτε σε πιάτσες τοξικομανών.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 3.048 γραμμάρια κοκαΐνης, περισσότερα από 750 κατεργασμένης και ακατέργαστης κάναβης, ένα περίστροφο με 50 σφαίρες, 25 κινητά τηλέφωνα, ένα υπολογιστής, έξι αυτοκίνητα και περισσότερα από 18.000 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και δύο μπλοκ επιταγών.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…