Έξαλλος on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ» (video)

«Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις»

andreas mikroutsikos 768x461 1

Μια έντονη στιγμή συνέβη στον αέρα του «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με τη δημοσιογράφο Χρύσα Γεωργακοπούλου και την εκπομπή για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ρεπορτάζ.

Αφορμή για αυτό έγιναν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη στην κάμερα του Alpha, ο οποίος δεν είπε πολλά και αρκέστηκε μόνο σε ευχές για το νέο έτος, με τον Μικρούτσικο να επεμβαίνει και να λέει ότι αυτό δεν θεωρείται ρεπορτάζ, κάτι που ενόχλησαν τη δημοσιογράφο αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα η κ. Γεωργακοπούλου είπε «Παιδιά, συγγνώμη, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;

Εγώ που έχω κάνει ρεπορτάζ θα σου πω ότι ρεπορτάζ είναι η επιτόπια έρευνα για να μάθουμε κάτι και να το μεταδώσουμε είτε απευθείας, είτε μέσω βίντεο».

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στα παραπάνω λεγόμενα ήταν άμεση, αναφέροντας αναλυτικά:

«Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερς που έριχναν κυβερνήσεις. Αν μου λέτε ότι το «χρόνια πολλά» είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Δεν πρόκειται να με πείσεις, ευχαριστώ που έριχναν κυβερνήσεις.

Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις ένα πρόσωπο, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση»

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV