Newsroom

Newsroom

Έξαλλος ο Γ. Καραμέρος με τον φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη: Δείτε πώς τον έβαλε στη θέση του (video)

«Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάνετε για τον οποιοδήποτε άνθρωπο, για τον μεγαλύτερο εγκληματία» είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Καραμέρος στον φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη

Screenshot 6 14

Υπομονετικά περίμενε να ολοκληρώσει την «ανάλυση» του προσώπου που έκανε για τον Πάτερ Αντώνιο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, για να προχωρήσει άμεσα στην αποδόμηση των όσων είπε

Αρχικά, ο φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο και στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται. Δεν είναι καταδικαστικές αποδείξεις, είναι ενδείξεις που φαίνονται σε όλους μας», σχολίασε ο μετρ της φυσιογνωμικής μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και συμπλήρωσε:

«Εχει έντονη τη μεσαία ζώνη που είναι το συναισθηματικό, που έχει σχέση με το εγώ, με τα θέλω του. Υπάρχει τονικότητα στα φρύδια, τη μύτη που είναι το ισχυρό εγώ.

Είναι συνεσταλμένα τα μάτια αλλά με έντονα φρύδια, είναι ένα άτομο που δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και πιο πολύ είναι να παίρνει, όχι να δίνει».

Καραμέρος σε Έβαν Γεωργουλάκη: «Είναι δολοφονία χαρακτήρα αυτού που κάνετε»

Άμεση ήταν η αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος αποδόμησε την υποτιθέμενη επιστημονική ανάλυση που έκανε ο ο φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης.

«Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάνετε για τον οποιοδήποτε άνθρωπο, για τον μεγαλύτερο εγκληματία» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το 2019, ο Έβαν Γεωργουλάκης ανέλυε τη φάτσα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας πόσο αυτοπεποίθηση έχει και πόσο δυναμικός είναι. Μέσα έπεσε σε όλα…

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…