Newsroom

Newsroom

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “H ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, στην κορυφή της Ευρώπης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε νικήτρια στα European Private Label Awards 2018

5a0eafdd1dc52401668b4582 1

Ambient Grocery, με την σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη». H συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανωτέρας κατηγορίας που παράγονται από έμπειρους παραγωγούς σε φημισμένους ελληνικούς τόπους, από την πλέον αναγνωρίσιμη Ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.

Τα προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και διακρίθηκαν για την γεύση τους, την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, που συνδυάζει με δημιουργικότητα σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.

Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Από το 2003, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπογράφει τη σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», υποστηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας την αυθεντική εικόνα της Ελλάδας μέσα από τον πλούτο των προϊόντων της. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με το μεράκι και την ξεχωριστή φροντίδα Ελλήνων παραγωγών, που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και αυθεντικές συνταγές, για να δημιουργήσουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην Ελλάδα και την εύφορη ελληνική γη, συνεχίζει με περηφάνια να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα της χώρας, με στόχο να προσφέρει απλόχερα το καλύτερο για όλους.


Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής