Newsroom

Newsroom

Εξώδικο από ΕΡΤ στα ιδιωτικά κανάλια για το EURO 2016

Να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις του EURO 2016 της Γαλλίας καλεί τους υπεύθυνους των ιδιωτικών καναλιών η διοίκηση της ΕΡΤ με εξώδικο που απέστειλε.

57618e401dc524d3108b4574

Επισημαίνει ότι για τη χρήση τους έχει ενημερώσει τα στελέχη των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την τιμολογιακή της πολιτική και σε όποιους κάνουν χρήση χωρίς σχετική συμφωνία θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα ώστε να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα της ΕΡΤ.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνεται ότι με εξώδικη πρόσκληση της η ΕΡΤ «κάλεσε τους ιδιωτικούς σταθμούς να παύσουν να χρησιμοποιούν στιγμιότυπα των αγώνων του Euro 2016, τα δικαιώματα μετάδοσης του οποίου έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε ενημερώσει τους υπευθύνους όλων των ιδιωτικών σταθμών για την τιμολογιακή πολιτική της σχετικά με την αγορά στιγμιοτύπων.

Ως εκ τούτου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την Εμπορική Διεύθυνση της ΕΡΤ, προκειμένου να αγοράσει στιγμιότυπα για προβολή από ιδιωτικά Μέσα. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της, προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον της εταιρείας».