Ευαγγελάτος: Τα σχόλια για τον 4χρονο στα Μέγαρα έφεραν αντιδράσεις – «Η μάνα τι έκανε;;» (video)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έβαλε στο κάδρο των ευθυνών τη μητέρα του 4χρονου στα Μέγαρα, με πολύ άγαρμπο τρόπο

Ευαγγελάτος

Ενώ κάθε ώρα που περνά νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 4χρονο στα Μέγαρα που είναι διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, ο Νίκος Ευαγγελάτος προχώρησε σε μια προβληματική τοποθέτηση στοχοποιώντας τη μητέρα του μικρού.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά και την ίδια, αλλά ο Ν. Ευαγγελάτος με μια σειρά από ερωτήματα γύρω από την στάση  της προσπάθησε να την βάλει στο κάδρο των ευθυνών για την τραγική υπόθεση.

Με το γνωστό δραματικό ύφος και απλοϊκές ως και επικίνδυνες ερωτήσεις όπως… «και αυτή η μάνα τι τι έκανε;», ο Νίκος Ευαγγελάτος το μόνο που δεν είπε ήταν ένα «φταίει και η μάνα!».

Νίκος Ευαγγελάτος – Τα επίμαχα σχόλια για Μέγαρα

Πριν από περίπου δύο μήνες το ίδιο παιδί είχε μεταφερθεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

Επίσης, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη χθες. Κατονόμασε ως δράστη τον σύντροφό της, ο οποίος συνεχίζει να αναζητείται.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση της μητέρας, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν γύρισε χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους και είδε τον συντροφό της να χτυπάει τον 4χρονο της είπε ότι δεν θα ησυχάσει εάν δεν της σκοτώσει ένα παιδί.

«Βλέπαμε το παιδί μας να έχει μελανιές, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το χτυπούσε. Όμως το χτυπούσε συνεχώς», λέει η γιαγιά του 4χρονου παιδιού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κώμα μετά τον ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο σύντροφος της μητέρας του 4χρονου παιδιού έφτασε στο σημείο να του πετάξει καμένη πετσέτα μετά τα άγρια χτυπήματα που του είχε καταφέρει, με αποτέλεσμα το παιδάκι να διακομισθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο Παίδων.

Στο μεταξύ, μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο τετράχρονος που ξυλοκοπήθηκε στα Μέγαρα από τον πατριό του, με τις αποκαλύψεις για τον άνδρα και τις αρρωστημένες σκέψεις του να προκαλούν σοκ.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…