Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η ακρόαση της Εύας Καϊλή ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών ωστόσο η απόφαση αναμένεται αργότερα το απόγευμα.
Η Εύα Καϊλή τέθηκε εκ νέου σήμερα Πέμπτη αντιμέτωπη με το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών, ώστε να κριθεί εάν θα συνεχίσει η προφυλάκισή της ή θα αποφυλακιστεί φορώντας βραχιολάκι.
Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της για τις συνθήκες κράτησης της πρώην ευρωβουλεύτριας.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «βασανιστήρια» στα οποία υποβλήθηκε η ευρωβουλευτής, αναφερόμενος συγκεκριμένα στο γεγονός ότι κλήθηκε να καταθέσει πολλές φορές κατά την περίοδο της μέχρι σήμερα κράτησής της.
Μάλιστα, όπως είπε, όταν η ίδια ζήτησε να μην καταθέσει μια συγκεκριμένη μέρα καθώς είχε περίοδο, αυτό δεν έγινε δεκτό από τις βελγικές αρχές. Κατήγγειλε μάλιστα ότι η κ. Καϊλή παρέμεινε σε απομόνωση για πάνω από 6 ώρες, καθώς και ότι δεν της δόθηκαν περισσότερα ρούχα (μπουφάν) όταν είπε στους υπεύθυνους ότι κρύωνε.
Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του είχε ανέφερε ότι δεν θα αλλάξει η υπερασπιστική γραμμή της Ελληνίδας πολιτικού. «Θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της», υπογράμμισε.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια