Euroleauge: Δια χειρός Παππά ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Euroleague, καθώς επικράτησε δύσκολα με 84-76 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

580140a91dc524ab3b8b4635

Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού επιτεύχθηκε. Οι «πράσινοι» ήθελαν να κάνουν καλό ποδαρικό στον εφετινό «μαραθώνιο» και τα κατάφεραν, έστω κι αν δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη παρουσιάστηκε αρκετά «σφιγμένη», με κενά στην άμυνα και κυρίως στα ριμπάουντ (15 επιθετικά είχε η Ζαλγκίρις), ενώ φάνηκε πάρα πολύ το κενό του Τζέιμς, ιδιαίτερα στο κομμάτι του γρήγορου μπάσκετ που φιλοδοξεί να παίξει το «τριφύλλι».

Ο Παππάς ήταν αυτός που οδήγησε στη νίκη τον Παναθηναϊκό με τα όργια που έκανε στην τελευταία περίοδο όταν πέτυχε τους 10 από τους 19 συνολικά πόντους του, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στη νίκη. Σημαντική και η συνεισφορά των Καλάθη και Σίνγκλετον και, πλέον, οι «πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Κορυφαίος του «τριφυλλιού» ήταν ο Νίκος Παππάς με 19 πόντους, ενώ με 13 τελείωσαν το ματς οι Σίνγκλετον και Καλάθης, ενώ 11 πόντους πέτυχε ο Μπουρούσης. Από τους Λιθουανούς ο Μότουμ με 19 πόντους έκανε τη ζημιά στην πράσινη άμυνα.  

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…