Newsroom

Newsroom

Euroleague: Ήττα-σοκ από την Ούνιξ γνώρισε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με μια απρόσμενη ήττα το 2016. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχασε στο Καζάν από την Ούνιξ με 83-81 σε ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του, αφού για πάνω από 30 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ, έχοντας μάλιστα πάρει και διαφορά.

5866a2eb1dc52448308b4767

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» δεν είχαν καθαρό μυαλό και καλές επιλογές, η άμυνά τους έπαψε να είναι αποτελεσματική και οι Ρώσοι, οδηγούμενοι από τους καταπληκτικούς Λάνγκφορντ και Λατάβιους Γουίλιαμς, έφτασαν στην ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την έκτη ήττα στην Ευρωλίγκα, με τον Νίκολς να χάνει το τελευταίο σουτ του αγώνα και, πλέον, το ρεκόρ του είναι 9-6, ενώ για την Ούνιξ Καζάν ήταν η έκτη νίκη στη διοργάνωση.

Ο Καλάθης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και ρεκόρ καριέρας με 23 πόντους (και 6 ασίστ), ενώ και οι Μπουρούσης-Τζέιμς ήταν θετικότατοι (13 πόντους αμφότεροι) αλλά δεν ήταν αρκετοί για το «τριφύλλι». Από την άλλη μεριά, ο Λάνγκφορντ ήταν ασταμάτητος, πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Γουίλιαμς (19 π., 9 ριμπάουντ) ήταν καθοριστικός και ο Κολόμ (16 π.) έβαλε και αυτός τo «λιθαράκι» του για να γίνει η ανατροπή. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…