Newsroom

Newsroom

Euroleague Final 4: Στο κυνήγι για ένα εισιτήριο στο Σινάν Ερντέμ

Σπάνε τα τηλέφωνα οι φίλοι του Ολυμπιακού από το βράδυ της Τρίτης αναζητώντας εναγωνίως ένα εισιτήριο για το Final 4 στο Σινάν Ερντέμ. Η ζήτηση, ωστόσο, είναι αδύνατο να καλυφθεί από την προσφορά.

5909e8671dc52438288b4568

Το Σινάν Ερντέμ, όπου θα φιλοξενηθεί το Final 4, έχει χωρητικότητα 14.867 θεατές, αλλά μόνο το 80% θα διατεθεί στο κοινό, αφού το υπόλοιπο 20% των θέσεων θα πάει σε ΜΜΕ, χορηγούς και αξιωματούχους.

Η Ευρωλίγκα έχει προβλέψει να διαθέσει περίπου 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών κάθε ομάδας που προκρίθηκε στο Final Four. Τα υπόλοιπα είχαν βγει στην κυκλοφορία διαδικτυακά στις 12 Δεκεμβρίου και εξαντλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το 70-80% αυτών των εισιτηρίων κατέληξαν σε χέρια Τούρκων οπαδών, στη συντριπτική τους πλειοψηφία της Φενέρμπαχτσε, ενώ η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε πως Ισπανοί, Έλληνες, Ισραηλινοί και Τούρκοι ακολούθησαν σε κρατήσεις.

Με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός να έχει στο πλευρό του πάνω από 1.500 φιλάθλους, αν και το ελληνικό δαιμόνιο θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρει θέση στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί διαδικτυακά κόστιζαν από 195 μέχρι 545 ευρώ, για τους τέσσερις αγώνες του Final Four.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσεχώς θα ανακοινώσει πώς θα διαθέσει τα εισιτήριά της για το Final Four και λογικά θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…