Newsroom

Newsroom

Euroleague: Στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το «φλεγόμενο» ΣΕΦ και, όπως το 2013, απέκλεισε στα προημιτελικά την Αναντολού Εφές με 3-2 νίκες και προκρίθηκε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

5908ebb71dc524fc428b46cc

Mε πρωταγωνιστές τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, ο Ολυμπιακός νίκησε την Εφές με 87-78 και θα συμμετάσχει στο δέκατο Final 4 της Ιστορίας του κι έκτο τα τελευταία 9 χρόνια.

Στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 19 Μαΐου, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στον άλλο αγώνα η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πόλη που έγραψε χρυσή σελίδα το 2012 κατακτώντας το δεύτερο τρόπαιο με το καλάθι του Πρίντεζη στην εκπνοή, απέναντι στους Ρώσους.

Το αποψινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και η νίκη ήρθε στο τέλος, αφού η Εφές τα έδωσε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη καθαρού μυαλού αλλά στο τέλος λύγισε στο «κολαστήριο» του ΣΕΦ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…