Newsroom

Newsroom

Euroleague: Δεν τα κάτεφερε στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πέμπτη του ήττα σε δέκα αγώνες στην φετινή Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι ηττήθηκαν στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα με το βαρύ 72-57. Η Μπάρτσα πέτυχε την πέμπτη νίκη της στη διοργάνωση.

5841f13b1dc5241d0d8b46f4

Παρά την κακή εμφάνιση, το τριφύλλι παρέμενε στο «κόλπο» του διπλού, ωστόσο το black out στα έξι τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου μετέτρεψε το εύθραυστο 43-40 σε 57-40 και ουσιαστικά μπήκε οριστικά «ταφόπλακα» στις ελπίδες απόδρασης από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Με το άθλιο 15.4% και 4/26 τρίποντα ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που είχε σχεδόν όλα τα ατού της σε τραγικό βράδυ. Μόνο ο μαχητικός Σίνγκλετον διασώθηκε με 12 πόντους, αλλά τους 10 στο πρώτο δεκάλεπτο, 13 και μόλις μία ασίστ ο Καλάθης, ο οποίος ήταν αναγεννημένος στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, αλλά μετά «χάθηκε» κι αυτός, εντελώς εκτός κλίματος ο άποντος και με πέντε λάθη Μπουρούσης (προ ημερών ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα), κακοί οι Τζέιμς, Φώτση, Ρίβερς.

Από πλευράς νικητών, στους 16 πόντους σταμάτησε ο Τόμιτς, 12 πρόσθεσε ο αθόρυβος Βεζένκοφ, 10 ο Ράις (4/10 σουτ), έξι ο Περπέρογλου, ενώ ο Μπαρτζώκας διάβασε υποδειγματικά την αναμέτρηση, κόβοντας σχεδόν όλες τις διεισδύσεις και κάθε πιθανή δημιουργία του τριφυλλιού.

Στο 5-5 το ρεκόρ και των δύο ομάδων, με τον Εξάστερο να υποδέχεται την άλλη Παρασκευή (9/12) την Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…