Newsroom

Newsroom

Eurocontrol: Με καλό καιρό στην περιοχή, η εξαφάνιση του αεροπλάνου της EgyptAir

Δεν υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα και στην περιοχή όπου το αεροσκάφος της EgyptAir στο οποίο επέβαιναν 66 άνθρωποι εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί, ανέφερε η υπηρεσία διαχείρισης του ευρωπαϊκού δικτύου αεροπορικής κυκλοφορίας Eurocontrol.

573d96631dc5249c5c8b4e9c

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι συνέβη στο αεροπλάνο, το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ νωρίς σήμερα το πρωί πάνω από τη νότια Μεσόγειο ενώ πετούσε από το Παρίσι στο Κάιρο.

Οι αιγυπτιακές, οι ελληνικές και οι γαλλικές αρχές στέλνουν αεροπλάνα και σκάφη για να βοηθήσουν τις έρευνες για το αεροπλάνο που αγνοείται.

“Δεν υπάρχει σημαντική επίπτωση στην κυκλοφορία αυτή την ώρα, αν και διεξάγονται επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Eurocontrol.

Ο αιγύπτιος πρωθυπουργός δεν αποκλείει καμία υπόθεση

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαΐλ δήλωσε ότι οι έρευνες για το αεροσκάφος της EgyptAir βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι είναι πολύ νωρίς για να αποκλεισθεί οποιαδήποτε εξήγηση για τα αίτια του συμβάντος, περιλαμβανομένης της τρομοκρατικής ενέργειας.

«Επιχειρήσεις έρευνας διεξάγονται για το αεροσκάφος στην περιοχή όπου πιστεύεται ότι χάθηκε η επαφή», δήλωσε σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο του Καΐρου.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν αποκλείει την υπόθεση τρομοκράτες να βρίσκονται πίσω από το περιστατικό, ο αιγύπτιος πρωθυπουργός δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή , δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε. Οι επιχειρήσεις έρευνας πρέπει να ολοκληρωθούν για να μάθουμε το αίτιο».

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

418772443 18022281412941275 8315185596764891479 n

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

«Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Ότι μπορεί να…