Newsroom

Newsroom

EURO: Ισπανικό "πάρτι" πρόκρισης κόντρα στη Τουρκία με 3-0

Οι Ισπανοί, καθάρισαν σε τρία επτά στο πρώτο ημίχρονο την Τουρκία και με το τελικό 3-0 οι «φούριας ρόχας» πήραν την πρόκριση για τους «16» του EURO 2016.

5764656b1dc524497f8b45cc

Μετά την Ιταλία και την «οικοδέσποινα» Γαλλία, οι Ίβηρες έγιναν η τρίτη ομάδα που εξασφαλίζει από την 2η αγωνιστική των ομίλων το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας, μάλιστα, την πιο ευρεία έως τώρα νίκη στο τουρνουά.

Στο 24′ ο Μοράτα με άπιαστη γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, και στο 37΄ από το λάθος του Τοπάλ, ο Νολίτο από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος, και στο 48΄, ο Μοράτα από ασίστ του Σίλβα (ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε) πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο των «φούριας ρόχας». Οι Τούρκοι αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, ιδιαίτερα ο Αρντά Τουράν και, πλέον, για να ελπίζουν στην πρόκριση θα περιμένουν ένα θαύμα.

Πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα του Τερίμ να νικήσει την Τσεχία στο φινάλε του Δ΄ ομίλου και να περιμένει τα άλλα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα γκρουπ για να μάθει εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ως καλύτερη τρίτη.

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…