Newsroom

Newsroom

Euro 2012: Πολωνία – Ελλάδα 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδος με τη γηπεδούχο και διοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012, στην…

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδος με τη γηπεδούχο και διοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012, στην πόλη της Κρακοβίας. Η εθνική μας ξεκίνησε νωθρά στο 1ο ημίχρονο φανερά επηρεασμένη από το άγχος της πρεμιέρας, με τους Πολωνούς να εκμεταλλεύονται την αμυντική δυσλειτουργία της Ελλάδας και να σκοράρουν το πρώτο γκολ της διοργάνωσης με το Λεβαντόφσκι στο 17’ λεπτό. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την Ελλάδα, αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και αποχώρησε (χάνει το υπόλοιπο Euro αφού έπαθε ολική ρίξη χιαστών) , ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε και η εθνική έμεινε με 10 παίκτες.
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο 2ο ημίχρονο. Οι αλλαγές του ομοσπονδιακού προπονητή Φερνάντο Σάντος, ισορρόπησαν το παιχνίδι και ο Σαλπιγγίδης σκόραρε ισοφαρίζοντας για την Ελλάδα έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης προκαλώντας εκνευρισμό στους Πολωνούς. Μάλιστα, η εθνική έχασε την ευκαιρία να ‘’αρπάξει’’ τη νίκη όταν ο Γιώργος Καραγκούνης έχασε πέναλτι, σε μια φάση που αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των Πολωνών, Σέσνι στη φάση του 70′. Στο 74’ ακυρώθηκε γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αφού βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ ο Φορτούνης.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ρωσία επκράτησε της Τσεχίας με 4-1.


Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά